17 Aralık 2021

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 W. Somerset Maugham Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,7 TL
Yazarı: W. Somerset Maugham
Çevirmen: Bülent O. Doğan

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı W. Somerset Maugham olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 TIKLA PDF İNDİR !

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 Yazarı Kimdir ?

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 yazarı W. Somerset Maugham 'dır. W. Somerset Maugham yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 PDF indir oku

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 TIKLA PDF İNDİR !

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 TIKLA PDF İNDİR !

Ay ve Altı Peni, Londra'da yaşayan sıradan bir borsa simsarının resim yapma tutkusuyla bütün düzenini bozup Paris'te ve ardından Tahiti'de maceralara atılmasını konu edinir. 1919 yılında yayımlanan roman hem kurgusal bir ressam olan Charles Strickland'ın biyografisi, hem de bu biyografiyi kendi bakış açısıyla aktaran isimsiz anlatıcının hikâyesidir. Maugham'ın ünlü ressam Paul Gauguin'in hayatından esinlenerek yarattığı Charles Strickland karakteri, ailesini ve para odaklı hayatını geride bırakıp hayallerinin peşinden gider. Romanın başlığı da kurulu düzen ve para ile hayaller arasındaki ikilemle açıklanır. Maugham bir mektubunda bu ikilemi şöyle ifade etmiştir: "Altı peni bulacağım diye yere bakarak dolaşırsan, Ay'ı kaçırırsın." Yazarın İnsanın Esareti adlı kitabı için yazılan eleştirilerden birinde de yine uzun süre tedavülde kalan bu madeni para kullanılmış ve karakter "Ay'ı görmek isterken ayağının dibindeki altı peniyi göremiyor" şeklinde tasvir edilmiştir. Bu da Maugham'ın eserleri hakkında yazılanları okuduğu ve bir sonraki eserinin başlığını böylece belirlediği şeklinde yorumlanabilir.

(Tanıtım Bülteninden)

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 TIKLA PDF İNDİR !

23.08.2020

Mutlaka okuyun

Müthiş bir eser, çevirisi de muazzam, mutlaka okuyun

Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Ay ve Altı Peni - Modern Klasikler 154, W. Somerset Maugham

Yorum Gönder