9 Aralık 2021

Aşka Şeytan Karışır Hande Altaylı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,25 TL
Yazarı: Hande Altaylı
Çevirmen: Hande Altaylı

Aşka Şeytan Karışır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hande Altaylı olan ve Remzi Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşka Şeytan Karışır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşka Şeytan Karışır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşka Şeytan Karışır TIKLA PDF İNDİR !

Aşka Şeytan Karışır Yazarı Kimdir ?

Aşka Şeytan Karışır yazarı Hande Altaylı 'dır. Hande Altaylı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşka Şeytan Karışır PDF indir oku

Aşka Şeytan Karışır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Remzi Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşka Şeytan Karışır TIKLA PDF İNDİR !

Aşka Şeytan Karışır TIKLA PDF İNDİR !
Sıradan insanlar yoldan çıkmaz, en masumlar günahkâr olmaz, iyiler kötülük yapmazdı; eğer aşka şeytan karışmasaydı... Gençliğin verdiği cesaretle zor bir aşkın içine gözü kapalı giriverir Aslı.

Toplum kurallarını, ahlakı, vicdanı, ayıbı bir kenara atarak, teyzesinin sevgilisi Ömer'e kaptırır kalbini. Sevgilisinin evli olması bile umurunda değildir ilk başlarda. Ama kıskançlık, sorgulamalar, hayaller ve hayal kırıklıklarının ardından çareyi kaçmakta bulur. Yıllar sonra, artık olgun bir kadın olduğunu sandığında, Ömer tekrar çıkar karşısına.
(Tanıtım Bülteninden)


Cep Boy:

Sayfa Sayısı: 208

Baskı Yılı: 2010


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 160

Baskı Yılı: 2015


Dili: Türkçe
Yayınevi: Remzi Kitabevi Aşka Şeytan Karışır TIKLA PDF İNDİR !Aşka Şeytan Karışır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşka Şeytan Karışır, Hande Altaylı

Yorum Gönder