4 Aralık 2021

Aşk Aptallığı Wilhelm Genazino Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Wilhelm Genazino
Çevirmen: Özden Özberber

Aşk Aptallığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Wilhelm Genazino olan ve Jaguar Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşk Aptallığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşk Aptallığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşk Aptallığı TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Aptallığı Yazarı Kimdir ?

Aşk Aptallığı yazarı Wilhelm Genazino 'dır. Wilhelm Genazino yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Aşk Aptallığı PDF indir oku

Aşk Aptallığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Jaguar Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşk Aptallığı TIKLA PDF İNDİR !

Aşk Aptallığı TIKLA PDF İNDİR !

"Genazino'nun eserlerinde çağdaş Alman edebiyatındaki hüznün,
melankolinin ve can sıkıntısının en derin hallerinden biri görülür."

–Svenja Frank-

Kıyamet hakkında seminerler vererek hayatını zar zor kazanan elli iki yaşında bir adam ve onun birbirlerinden habersiz iki sevgilisi: Sandra ve Judith. Mükemmel bir Genazino romanı için gereken her şey işte bu kadar...

Yıllar önce başarısız bir evlilik yapan kahramanımız bu iki kadından hangisi ile yaşamak istediğini daha sık düşünmeye başlar ve işler iyice sarpa sarmadan bir karar vermek zorundadır. Sandra ve Judith ikilemini neredeyse bir yazı tura atışıyla çözecek kadar çıkmaza giren isimsiz kahramanımız aynı zamanda yaşam, toplum, aşk, geçmiş gibi konular hakkında ilginç gözlemler yapar, tuhaf işlere kalkışır. Böylece Aşk Aptallığı, kafası karışık bir adamın portresinden ziyade, daha derin bir meseleyi sezdiği halde bunu bir türlü çözemeyen zeki ve hüzünlü bir adamın hikâyesine dönüşür.

Özden Özberber'in Almanca aslından çevirdiği Aşk Aptallığı ile Genazino, yine bildiğiniz gibi..

(Tanıtım Bülteninden)

Aşk Aptallığı TIKLA PDF İNDİR !

09.06.2020

Tavsiye edilir

2 kadın arasında kalmış bir adamın hikayesini anlatsa da en az bir kez iki seçenek arasında kalmış ve karar vermekte zorlanmış herkesin kendisinden bir şeyler bulabileceği bir kitap olmakla birlikte umduğum kadar hoşlandığım bir kitap değildi.Sanırım ben beklentimi yüksek tutmuştum. Karakterin karar vermekte zorlanmasından dolayı yavaş yavaş aklını yitirecek duruma gelmesi yazarın betimlemelerine yansıması çok hoşuma gitti. İsmi bir miktar yanıltıcı olmuş zira aşk ve aptallığıyla ilgi fazla satır olduğunu söyleyemem. Şahsi fikrim 4/5 :)

Aşk Aptallığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Aşk Aptallığı, Wilhelm Genazino

Yorum Gönder