16 Aralık 2021

Aramızdaki Ağaç Sema Kaygusuz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,05 TL
Yazarı: Sema Kaygusuz
Çevirmen: Sema Kaygusuz

Aramızdaki Ağaç indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sema Kaygusuz olan ve Metis Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aramızdaki Ağaç eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aramızdaki Ağaç ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aramızdaki Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Aramızdaki Ağaç Yazarı Kimdir ?

Aramızdaki Ağaç yazarı Sema Kaygusuz 'dır. Sema Kaygusuz yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Aramızdaki Ağaç PDF indir oku

Aramızdaki Ağaç indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Metis Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aramızdaki Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Aramızdaki Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Sema Kaygusuz'un düz yazılarını bir araya getirdiği Aramızdaki Ağaç 21 yazıdan oluşuyor.

"Şimdi diyorum ki dost, aramıza koyacağımız udu henüz hak etmedik biz. Meragi'nin bestelediği Şirazi güftelerinden bihaber kan koklayan vahşi hayvanlar gibi kör olası cahilliğimizle ömürsüz güzelliği arıyoruz yüreğimizde. Ne kültürsüzlükle ne de savaşla açıklanabilecek bir nasipsizlik bizimkisi. İnsanı anbean çürüten meraksızlık. Diyorum ki, gel yürekten bir meydan okumayla aramıza ud-i mükemmel'i koyalım. Parçalamak için ama. Telleri sökerek deneyelim önce, ud-i ekmel olalım. Baktık olmuyor, anlayamadık, bir tel daha söküp kâmil olalım. O da olmadı hamlığı göze alıp telsiz bir tekne yapalım seninle, yahu bundan saz olur mu diye birbirimize soralım. O da olmadı öd ağacının kaba kütüğüyle baş başa, bomboş, apaçık, yapyalnız olalım.

Dost. Mümkünse bir ağaç bulunsun aramızda. Kendi ödümüzdeki arzudan başlayalım."

(Tanıtım Bülteninden)

Aramızdaki Ağaç TIKLA PDF İNDİR !Aramızdaki Ağaç TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Aramızdaki Ağaç, Sema Kaygusuz

Yorum Gönder