5 Aralık 2021

Ama Sizden Değilim Nihan Kaya Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,8 TL
Yazarı: Nihan Kaya
Çevirmen: Nihan Kaya

Ama Sizden Değilim indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nihan Kaya olan ve Eksik Parça yayınevinin yayınlamış olduğu, 112 sayfalık Ama Sizden Değilim eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ama Sizden Değilim ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ama Sizden Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Ama Sizden Değilim Yazarı Kimdir ?

Ama Sizden Değilim yazarı Nihan Kaya 'dır. Nihan Kaya yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Ama Sizden Değilim PDF indir oku

Ama Sizden Değilim indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eksik Parça yayınevi tarafından yayınlanan, 112 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ama Sizden Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Ama Sizden Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Nihan Kaya'nın "En eğlenceli ve okuması en kolay kitabım" dediği Ama Sizden Değilim, mizahve acının iç içe geçtiği öykülerden oluşuyor. Hem birbirlerinden bağımsız hem de birbirlerinindevamı öykülerden.

Münasip Efendi petunyasını kimseye emanet edemediği için intihar edemiyor. Huysuz ihtiyarMünasip Efendi'yle petunyasının maceraları, aynı sokakta yaşayan başka insanların hem eğlencelihem hüzünlü hikayeleriyle kesişiyor."İkide bir 'Ben çiçek sevmem.' diyen siz değil misiniz? Nedir bu petunyaya düşkünlüğünüz?"

"Çiçek sevmem. Hiç sevmem. Ben sadece bu petunyayı seviyorum."

(Tanıtım Bülteninden)

Ama Sizden Değilim TIKLA PDF İNDİR !Ama Sizden Değilim TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Ama Sizden Değilim, Nihan Kaya

Yorum Gönder