30 Aralık 2021

Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı Berat Günçıkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,44 TL
Yazarı: Berat Günçıkan
Çevirmen: Berat Günçıkan

Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Berat Günçıkan olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı Yazarı Kimdir ?

Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı yazarı Berat Günçıkan 'dır. Berat Günçıkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Söyleşi türündedir.

Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı PDF indir oku

Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı TIKLA PDF İNDİR !
Aysel Çelikel okuryazar oranının düşük, kadınlarınsa neredeyse okul yüzü görmediği yıllarda doğdu, ama annesi "Benim kızım okuyacak." dedi. Büyürken toplumun yaralarının neredeyse hepsine dokundu; kadınların çıkışsızlığına, veremden zamansız ölümlere, yol vergisine, ekmek karnesine, Varlık vergisine, 6-7 Eylül'e… Hukuk fakültesine girerken "Avukat olup, kadınları kurtaracağım," diye düşünüyordu. İstanbul Üniversitesi, Hukuk Fakültesi'nde hâlâ "Kadın asistanla çalışmam," diyen hocalar varken akademik yolculuğuna başladı. Uluslararası Hukuk Kürsüsü'nde Türkiye'de bir ilk olan çalışmalara imza attı. Kişiliklerine gösterdiği saygıyla öğrencilerini, rekabetten uzak, sorumluluğu paylaşmaya dayalı çalışma anlayışıyla da meslektaşlarını etkiledi. Bu da onu İstanbul Hukuk Fakültesi'nin ilk kadın dekanlığına taşıdı.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 376

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı TIKLA PDF İNDİR !Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Söyleşi
Etiketler; Edebiyat, Söyleşi, Adalet Yoksa Gelecek De Yok - Aysel Çelikel Kitabı, Berat Günçıkan

Yorum Gönder