22 Aralık 2021

1793 Kurt ve Bekçi Niklas Natt Och Dag Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Niklas Natt Och Dag
Çevirmen: Niklas Natt Och Dag

1793 Kurt ve Bekçi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Niklas Natt Och Dag olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 416 sayfalık 1793 Kurt ve Bekçi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. 1793 Kurt ve Bekçi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
1793 Kurt ve Bekçi TIKLA PDF İNDİR !

1793 Kurt ve Bekçi Yazarı Kimdir ?

1793 Kurt ve Bekçi yazarı Niklas Natt Och Dag 'dır. Niklas Natt Och Dag yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

1793 Kurt ve Bekçi PDF indir oku

1793 Kurt ve Bekçi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 416 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
1793 Kurt ve Bekçi TIKLA PDF İNDİR !

1793 Kurt ve Bekçi TIKLA PDF İNDİR !

Hainlik hainliği doğurur, şiddet şiddeti...

Yıl 1793. İsveç kralı kısa süre önce suikasta kurban gitmiştir. Kraliyet Fransız Devrimi'nin dalgalarının topluma ulaşmasından korkarkenStockholm dedikodu ve entrikalarla içten içe kaynar.

Bu kaos içinde, bekçi Jean-Michael Cardell çamurlu Fatburen Gölü'ndebir ceset bulur. İki kolu ve iki bacağı kesilmiş ceset tanınmaz haldedir.İnce hastalığın son safhalarındaki polis dedektifi Cecil Winge ile bekçi Cardell bu vahşi cinayeti çözmeye koyulurlar. Araştırmaları ilerledikçetoplumun her sınıfına yayılmış, karanlık sırlar ve sınırsız kötülükten oluşan bir ağın içinde bulurlar kendilerini.

Umberto Eco'nun Gülün Adı romanının açtığı yolda ilerleyen NiklasNatt och Dag, edebiyatla gerilimi buluşturan bir şaheser yaratıyor.Zengin tarihi detaylarla 18. yüzyıl Stockholm'ünün inandırıcı birportresini çizen roman, müthiş bir okuma tecrübesi vaat ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

1793 Kurt ve Bekçi TIKLA PDF İNDİR !

15.06.2020

Kurt ve kuzu

Güzel başladı ancak sonrasında gereksiz karakterler dahil edilerek hikaye çok sürdürülmüş. Muammanın çözümüde hayli vasattı.

1793 Kurt ve Bekçi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, 1793 Kurt ve Bekçi, Niklas Natt Och Dag

Yorum Gönder