28 Kasım 2021

Yılanı Öldürseler Yaşar Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Yaşar Kemal
Çevirmen: Yaşar Kemal

Yılanı Öldürseler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yaşar Kemal olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yılanı Öldürseler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yılanı Öldürseler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yılanı Öldürseler TIKLA PDF İNDİR !

Yılanı Öldürseler Yazarı Kimdir ?

Yılanı Öldürseler yazarı Yaşar Kemal 'dır. Yaşar Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yılanı Öldürseler PDF indir oku

Yılanı Öldürseler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yılanı Öldürseler TIKLA PDF İNDİR !

Yılanı Öldürseler TIKLA PDF İNDİR !
Hasan aile onuru uğruna akrabaları ve köylülerin baskısıyla annesini öldürmek zorunda kalır. Dokuz yaşında işlediği bu cinayeti hiçbir zaman aklı almayacak, kabullenmeyecek ve anlamlandıramayacaktır. Toplumsal cinnetin bir çocuğu katil olmaya sürüklemesinin romanı Yılanı Öldürseler kurban kavramına odaklanır.
"Zengin yaratısı, Yaşar Kemal'i herkese seslenen zaman ötesi büyük klasiklere yaklaştırmaktadır."
- Michel I. Makarius, Jeune Afrique, (Fransa)
"Yılanı Öldürseler'deki derinlik hem ekonomik ve toplumsal yanları gösterilerek işlenen temanın anlamsal yoğunluk taşıması, hem de roman kişilerinin karakteristik özelliklerinin başarıyla işlenmesinden kaynaklanır."
- Feridun Andaç, Yazınsal Gerçekçiliğin Boyutları-



Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Yılanı Öldürseler TIKLA PDF İNDİR !

21.11.2020

bence

(ağır olmasa da spoiler içerebilir.) öyle derin bir mesaj yok , her şey gayet bariz ortada. anlatmak istediğini en insancıl , en doğal haliyle vermiş yine Yaşar Kemal. kitap özetle bir aile üzerinden toplumun birlikte ne kadar çirkinleşebileceğini anlatıyor. benim en çok dikkatimi çeken kısmı çocuk babasının eski arkadaşlarıyla konuştuğunda -kitapta 2 veya 3 farklı yerde- baban mert adamdı diyorlar fakat bildiğiniz üzere babası annesiyle tecavüz ederek birlikte oluyor , yine aynı şekilde mert adamdı cümlesinin beraberinde kumar veya içki arkadaşımdı diyorlar oysaki bunlar hoş şeyler değil insanların mertlik anlayışının özellikle üstünde durduğunu düşünüyorum. kitabın eksik bulduğum kısmı ise bende herhangi bir duygu yoğunluğu yaşatmaması çünkü en başından beri belliydi sonu , beklentiniz çok yüksek olmasın yine de genel olarak tavsiye ederim.


11.10.2020

Mükemmel

Çok güzel bir yaşar kemal kitabı herkese tavsiye ederim


10.09.2020

Mutlaka okuyun

Kesinlikle okumanızı öneririm.

Yılanı Öldürseler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yılanı Öldürseler, Yaşar Kemal

Yorum Gönder