23 Kasım 2021

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli Lucy Maud Montgomery Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Lucy Maud Montgomery
Çevirmen: Filiz Çakır

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lucy Maud Montgomery olan ve Koridor Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 408 sayfalık Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli Yazarı Kimdir ?

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli yazarı Lucy Maud Montgomery 'dır. Lucy Maud Montgomery yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli PDF indir oku

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Koridor Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 408 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Sıra dışı tavırları ve kızıl saçlarıyla, Avonlea isimli küçük bir kasabadaki insanların kalplerini teker teker kazanan bu ele avuca sığmaz küçük kızla, Anne Shirley'le tanışın.

Anne, yetimhaneden çıkıp Prince Edward Adası'nın uzak bir köşesindeki Green Gables'a geldiğinde, onu bekleyen Matthew ve Marilla Cuthbert'ın aslında bir erkek çocuğu görmeyi umduklarından habersizdir. Gerçek bir yuvaya kavuşmanın hayalleriyle âdeta uçarak geldiği bu evde istenmediğini, geri gönderilebileceğini öğrenince derin bir umutsuzluğa kapılır. Ancak biraz tuhaf ve inatçı olsa da tertemiz, sevgi dolu kalbi sayesinde sadece Cuthbertlar'ı değil, tüm kasabayı etkilemeyi başaracaktır.

L. M. Montgomery'nin ölümsüz kaleminde hayat bulan ve son dönemde Anne with an E isimli Netflix dizisine de ilham olan Yeşilin Kızı Anne, küçük bir kızın yüreğinin penceresinden nesillerdir insanlara umudu, sevmenin gücünü ve hayallerin güzelliğini anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

Anne

Çok güzel diğer kitaplarını da alıyorum


18.11.2020

sevdim

dizisini izlemedim kitabı çok sevdiğim için diziyi izlemeyi düşünüyorum


13.11.2020

güzel

filmi baya güzeldi sırada kitabı var

Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yeşilin Kızı Anne-Bez Ciltli, Lucy Maud Montgomery

Yorum Gönder