21 Kasım 2021

Yeraltından Notlar Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,15 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yeraltından Notlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeraltından Notlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeraltından Notlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeraltından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Yeraltından Notlar Yazarı Kimdir ?

Yeraltından Notlar yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Yeraltından Notlar PDF indir oku

Yeraltından Notlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeraltından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Yeraltından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

İnsan olmak, gerçek insan, etiyle kemiğiyle insan olmak bile ağır gelir bize. Utanırız bundan, insan olmayı yüz karası sayarız, benzeri olmayan toplumsal birtakım insanlar olmak için çabalarız. Ölü doğmuş insanlarız biz ve uzun zamandır canlı babaların çocukları değiliz, giderek daha çok hoşlanıyoruz böyle doğmuş olmaktan. Zevk duyuyoruz bundan. Çok yakın bir gelecekte bir şekilde düşüncelerden doğmanın yolunu bulacağız.
Dostoyevski'nin Gogol etkisinden kurtularak kendi sesiyle verdiği ilk büyük yapıt olan Yeraltından Notlar, Avrupa'daki büyük varoluşçu edebiyatı müjdeleyen bir roman. Kitap, okuruna yeraltı diye adlandırdığı bir ruh halinden seslenen karakterin uzun, çılgınca söyleviyle başlıyor. Ardından, bu ahlakçı, uyumsuz, dürüst kişinin yaşadığı bir aşağılanma olayı anlatılıyor. Yüz elli yıldır okunan gerçek bir başyapıt.

(Tanıtım Bülteninden)

Yeraltından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

21.10.2020

Düşünce

Mutlu ediyor dostoyevski nin her eseri


15.09.2020

Çok hoş

Bu yapıt beni çok huzurlu hissetti okurken


27.03.2020

Kafka da Kimmiş

Kafka kendini böcek gibi hissetmeyi Dostoyevski'den öğrenmiş olmalı. Dostoyevki'nin insan psikolojisinin derinliklerini ortaya çıkarmasına hayranım. Buhranları Dostoyevski'ye ilham oldukları için sevebilirim.

Yeraltından Notlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Yeraltından Notlar, Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Yorum Gönder