27 Kasım 2021

Unutma Dersleri Nermin Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,7 TL
Yazarı: Nermin Yıldırım
Çevirmen: Nermin Yıldırım

Unutma Dersleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nermin Yıldırım olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 312 sayfalık Unutma Dersleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Unutma Dersleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Unutma Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Unutma Dersleri Yazarı Kimdir ?

Unutma Dersleri yazarı Nermin Yıldırım 'dır. Nermin Yıldırım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Unutma Dersleri PDF indir oku

Unutma Dersleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 312 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Unutma Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Unutma Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

"Hayat dediğin neydi ki zaten; bitecek diye korktuğun kısıtlı vakti,

bozuk para gibi harcama telaşı."

Aşk acısıyla baş edemeyen Feribe, Mazi İmha Merkezi'nebaşvurur. Bu tuhaf merkezde alacağı dersler yoluyla acı veren tatlıhatıralarını unutmayı hedeflemektedir. Peki Feribe yana yakılageçmişiyle uğraşırken, bugünün payına ne düşecek? Bugün devakti geldiğinde derslerin konusu olmak üzere sıraya mı girecek,yoksa Feribe'nin geçmişin oyunbaz gölgeleri arasında nefesalmayı öğrenmesi mi gerekecek?

İnsanın sonu gelmez yalnızlığını modern dünyanın tuzaklarıüzerinden tarif eden Nermin Yıldırım, bitmiş bir aşkın fonunda,belleğin karanlık dehlizlerine daldırıyor muzip kalemini. Biryandan neşeli diliyle gülümsetirken bir yandan da hayatkarşısındaki çaresizliğimizi yüzümüze vurarak sarsıyor bizi.

(Tanıtım Bülteninden)

Unutma Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

07.10.2020

aşk acısı mizahla birleşirse

Nermin Yıldırım gerçekten dilini, yazımını çok sevdiğim bir yazar oldu. Aşk acısı üzerine unutma dersleri alan Feribe'nin yaşantısından kesitleri mizah ile birleştiren yazar bu kitabıyla gönlümü fethetti.

Unutma Dersleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Unutma Dersleri, Nermin Yıldırım

Yorum Gönder