26 Kasım 2021

Saklı Bahçeler Haritası Nermin Yıldırım Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,8 TL
Yazarı: Nermin Yıldırım
Çevirmen: Nermin Yıldırım

Saklı Bahçeler Haritası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nermin Yıldırım olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Saklı Bahçeler Haritası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Saklı Bahçeler Haritası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Saklı Bahçeler Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Saklı Bahçeler Haritası Yazarı Kimdir ?

Saklı Bahçeler Haritası yazarı Nermin Yıldırım 'dır. Nermin Yıldırım yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Saklı Bahçeler Haritası PDF indir oku

Saklı Bahçeler Haritası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Saklı Bahçeler Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Saklı Bahçeler Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Bir yayınevinin genel yayın yönetmeni olan Rıdvan bir sabah masasında elli üç yıl önce yazılmış iki mektup bulur. Başta mektupların yanlışlık sonucu masasına bırakıldığını düşünerek bunun üzerinde durmaz. Ancak mektuplar en umulmadık zamanlarda gelmeye devam eder. İki kız kardeşin birbirlerine yazdıkları mektupları kendisine kimin, ne amaçla gönderdiğini bulmaya çalışan Rıdvan bir yandan da mektuplardaki, geçmişten günümüze uzanan gizemi çözmeye çalışır.
Nermin Yıldırım aynı dönemde, ayrı coğrafyalarda yaşamış iki kadının ortak kaderini yaklaşık otuz yıllık bir zaman dilimine yayarak yakın tarihe ayna tutuyor. Yeni baskısı hep kitap'tan çıkan Saklı Bahçeler Haritası gerilim ve merak unsurunun hiç eksilmediği, ustaca kurgulanmış olay örgüsüyle çok hikâyeli, sarsıcı bir roman.

(Tanıtım Bülteninden)

Saklı Bahçeler Haritası TIKLA PDF İNDİR !

20.11.2020

Güzel kitap

Nermin Yıldırım, aile, birey, toplum gibi kavramlar üzerinden psikolojik derinliğiyle yansıtıyor karakterlerini. Bu kitabında Suad ve Behiye arasında gidip gelen mektuplar ile hikaye içine çekiyor bizi. Güzel kitap.


02.11.2020

Okunmalı 🙂

Okuduğum en ilginç kitaplardan biriydi hikayenin ilgincliginden çok bazı cümleler beni çok etkiledi diyebilirim.

Saklı Bahçeler Haritası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Saklı Bahçeler Haritası, Nermin Yıldırım

Yorum Gönder