24 Kasım 2021

Parfümün Dansı Tom Robbins Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Tom Robbins
Çevirmen: Belkıs Çorakçı Dişbudak

Parfümün Dansı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tom Robbins olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Parfümün Dansı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Parfümün Dansı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Parfümün Dansı TIKLA PDF İNDİR !

Parfümün Dansı Yazarı Kimdir ?

Parfümün Dansı yazarı Tom Robbins 'dır. Tom Robbins yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Parfümün Dansı PDF indir oku

Parfümün Dansı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Parfümün Dansı TIKLA PDF İNDİR !

Parfümün Dansı TIKLA PDF İNDİR !

"Oyunculluk uçarılık değil, bilgeliktir" diyerek çılgınlık derecesinde "oyuncul" romanlar yazan Tom Robbins, bu romanda insanın doğayla ilişkisinin kopma sürecinin anlatıldığı düşsel/tarihsel bir yolculuğa çağırıyor bizi.



Batı'dan Doğu'ya, oradan da Yeni Dünya'ya uzanan, ölümsüzlüğü kovalayan ve yüzyıllar süren bir yolculuktur bu. Batı, acı çekmeyi seven, mantığa, bireyciliğe ve üretime tapınanların diyarıdır. Doğu, aşka, boş zamana, münzeviliğe, bilinmezliğe hayatında yer veren insanların yaşadığı su ve parfüm diyarıdır. Yeni Dünya'da ise sadece "başarı" ve hırs vardır.



Yolculuğun en ilginç kişisi ise keçi ayaklı, zevk ve bereket tanrısı Pan'dır. Pan, insanların duyguları ile düşünceleri arasına duvar çekmeleri; yaşamak yerine, cennete kabul edilmek ve doğayı tahakküm altına almak için çalışmaları; dans, müzik ve aşkla ilgilenmek yerine, doğru ve yanlışla uğraşan Aristo, İsa ve Descartes'a inanmaları ile gücünü yitiren bir tanrıdır.



Son yılların önemli yazarından bir başyapıt okumak isteyenler için...


(Tanıtım Bülteninden)

Parfümün Dansı TIKLA PDF İNDİR !

19.04.2020

ilginç

Benzerine rastlamadığım bir üslupla yazılmış, keyifle okuduğum bir roman. Fantastik edebiyat okurlarına rahatlıkla tavsiye ederim...


27.12.2019

severek okudum

tavsiye ederim. ben çok beğendim. çok yaratıcı


10.07.2019

Unutulduğun zaman ölürsün...

Kalobar ile Kudra'nın aşkı, yaşam, ölüm, hayata dair bir çok şey... İlk Basımındaki adının da Pancar Kokusu olduğunu da hatırlatmak gerek.

Parfümün Dansı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Parfümün Dansı, Tom Robbins

Yorum Gönder