26 Kasım 2021

Palto - Kısa Klasikler 19 Nikolay Gogol Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,53 TL
Yazarı: Nikolay Gogol
Çevirmen: Nikolay Gogol

Palto - Kısa Klasikler 19 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nikolay Gogol olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 56 sayfalık Palto - Kısa Klasikler 19 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Palto - Kısa Klasikler 19 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Palto - Kısa Klasikler 19 TIKLA PDF İNDİR !

Palto - Kısa Klasikler 19 Yazarı Kimdir ?

Palto - Kısa Klasikler 19 yazarı Nikolay Gogol 'dır. Nikolay Gogol yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Palto - Kısa Klasikler 19 PDF indir oku

Palto - Kısa Klasikler 19 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 56 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Palto - Kısa Klasikler 19 TIKLA PDF İNDİR !

Palto - Kısa Klasikler 19 TIKLA PDF İNDİR !

Rus gerçekçiliğinin öncüsü Gogol, monarşinin hüküm sürdüğü çarlık döneminde kaleme aldığı öykü derlemesi Petersburg Öyküleri içinde yer alan Palto'yla edebiyata "küçük adam"ı dahil etti. Sıradan bir kalem memuru olan Akakiy Akakiyeviç'i sırtında yeni paltosuyla sokaklara salınca, karakterin hayatın gerçeğinden kaynaklanan ıstırabı feodalizmin merkezindeki bürokratik aygıtı öylesine korkuttu ki Gogol Rus insanını aşağılamakla, halkına ihanetle suçlandı.

Gogol'ün hiciv dolu yaklaşımıyla, görmezden gelinen, horlanan sessiz yığının içinden sıradan bir insanın umutsuz mücadelesini anlattığı öykü, Dostoyevski'den Tolstoy'a, Turgenyev'den Çehov'a bütün bir Rus edebiyatını şekillendirdi.

"Yaratıcı bir okur verin bana. Palto onun için."

-Vladimir Nabokov -

(Tanıtım Bülteninden)

Palto - Kısa Klasikler 19 TIKLA PDF İNDİR !

12.07.2020

Tavsiye

Gogol'un okuduğum ilk eseri. Kalemini çok sevdim oldukça akıcı. Okurken sizi o döneme götürüyor ve o dönemin zor şartlarını birebir hayalinizde canlandırıyorsunuz. Yüksek beklenti içine girmeden okunması tavsiye edilir.

Palto - Kısa Klasikler 19 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Palto - Kısa Klasikler 19, Nikolay Gogol

Yorum Gönder