21 Kasım 2021

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk Wilhelm Genazino Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Wilhelm Genazino
Çevirmen: Süreyya Turhan

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Wilhelm Genazino olan ve Ayrıntı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 144 sayfalık Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk Yazarı Kimdir ?

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk yazarı Wilhelm Genazino 'dır. Wilhelm Genazino yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk PDF indir oku

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ayrıntı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 144 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Aramızda bir sessizlik oluyor. Yatış pozisyonumuzu değiştiriyoruz, yorgan hışırdıyor. Başlattığımız tartışma içimde, öncekinden de şiddetli bir biçimde devam ediyor. Traudel'le bu tür konuşmalar yapmaya alışık değilim. Ayrıca, gerçekten korkuyorum. Bana göre, bu konuşma bile, çok korktuğum yıkımın gizlice başladığının bir işareti... Şimdi biraz kafa dağıtmayı çok isterdim, ama cinsel birleşmeden sonra televizyonu açmayı ikimiz de kaba buluruz. Fakat burada böyle karanlıkta yatıp duramam da. Yalnızlık normal de, birdenbire ortaya çıkması öyle iğrenç ki.

Sürekli hayat üzerine kafa yoran ve bir imge avcısı gibi etrafındaki küçük ayrıntıları gözlemleyerek mutluluk kırıntıları yakalamaya, bunlara tutunmaya çalışan bir adam iç dünyasıyla, hayatla, işiyle iyi kötü idare ederken, bir gün her şey sevgilisinin çocuk sahibi olmak istemesiyle altüst oluyor. Dengeler bozulmuş, sorgulama ve hesaplaşma başlamıştır artık…

"Kafka'nın anlatı geleneğini sürdüren Genazino, titiz ayrıntılarla ördüğü romanlarını giderek mükemmelleştiriyor... Bu kitap küçük bir şaheser."

Jan Bürger,Literaturen

"Gündelik hayatın ince ince gözlemlenmesi, mizah duygusu, sıradanlığı evrensel bir insanlık durumu olarak yorumlama eğilimi... Genazino'nun tipik özellikleri."

Ulrich Greiner,Die Zeit

(Tanıtım Bülteninden)

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

02.11.2020

MÜKEMMEL

Yazarın en güzel ve vurucu kitabı, dönüp dönüp okurum. Bazı tespitleri ağzınızı açık bırakır


28.10.2020

güzel

çok sevdiğim bir kitap, mükemmel aktarılan gözlemlerle birlikte akıp gidiyor.


25.09.2020

İlgi Çekici

Wilhelm Genazino'nun okuduğum ilk eseri. Gündelik hayata dair incelikli gözlemler ve tespitler barındırıyor, bundan dolayı okuması kolay bir metin ama yine de ele aldığı kaygılar ve durumlar sanki üzerinde daha fazla düşünmeyi gerektiriyor. Gerçeklikle kurduğu ilişkiden kaynaklı can sıkıntısı ve kaygılar yaşayan anlatıcının kendine oyunlar icat ederek yaşamı katlanılır kılmaya çalışmasına da tanık oluyoruz kitapta.

Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Mutsuzluk Zamanlarında Mutluluk, Wilhelm Genazino

Yorum Gönder