25 Kasım 2021

Mutluluk Zülfü Livaneli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,05 TL
Yazarı: Zülfü Livaneli
Çevirmen: Zülfü Livaneli

Mutluluk indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zülfü Livaneli olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 392 sayfalık Mutluluk eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Mutluluk ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Mutluluk Yazarı Kimdir ?

Mutluluk yazarı Zülfü Livaneli 'dır. Zülfü Livaneli yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Mutluluk PDF indir oku

Mutluluk indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 392 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Barnes & Noble Büyük Yazar Ödülü / 2007

Harika bir roman! Theo Angelopoulos

Meryem: Van Gölü kıyısındaki bir kasabada, Allah'ın kendisini sevmesinden başka bir şey beklemeyen 17 yaşında bir kız.

Prof. Dr. İrfan Kurudal: İstanbullu tanınmış bir aydın. Hayattan hiçbir beklentisi kalmamış. Sahip olduğu her şeyi geride bırakarak, teknesiyle amaçsız bir Ege yolculuğuna çıkıyor.

Cemal: Gabar Dağları'nda PKK peşinde koşmuş bir komando. Askerliğini bitirip eve döndüğünde ömrünün en zor göreviyle karşı karşıya kalıyor: Ailenin yüzkarası amca kızını töre gereği öldürmesi gerekiyor.

Her biri mutluluğu arayan Meryem, İrfan ve Cemal, kendilerinin, birbirlerinin ve ülkenin ruhunun derinlerine doğru çalkantılı bir yolculuğa çıkıyorlar. Peki, onları neler bekliyor?

(Tanıtım Bülteninden)

Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

Mükemmel

Cok guzel bir kitap.Tavsiye ederim.


29.09.2020

İyi

Farklı bakış açıları kazandıran okunmaya değer bir kitap...


11.08.2020

harika

livanelinin diğer kitaplarında olduğu gibi bu kitabıda çok akıcı kitabı okumuyor adeta yaşıyorsunuz. çok güzel ve okunmaya değer bir kitap

Mutluluk TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Mutluluk, Zülfü Livaneli

Yorum Gönder