26 Kasım 2021

Kitab-ül Hiyel İhsan Oktay Anar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,9 TL
Yazarı: İhsan Oktay Anar
Çevirmen: İhsan Oktay Anar

Kitab-ül Hiyel indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı İhsan Oktay Anar olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kitab-ül Hiyel eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kitab-ül Hiyel ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kitab-ül Hiyel TIKLA PDF İNDİR !

Kitab-ül Hiyel Yazarı Kimdir ?

Kitab-ül Hiyel yazarı İhsan Oktay Anar 'dır. İhsan Oktay Anar yazdığı bu eserle Erdal Öz Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kitab-ül Hiyel PDF indir oku

Kitab-ül Hiyel indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kitab-ül Hiyel TIKLA PDF İNDİR !

Kitab-ül Hiyel TIKLA PDF İNDİR !
Puslu Kıtalar Atlası'yla birçok okuru şaşırtan ve sevindiren İhsan Oktay Anar'ın ikinci romanı Kitab-ül Hiyel, "eski zaman mucitlerinin inanılmaz hayat öyküleri"ni anlatıyor. Yafes Çelebi, Calud ve Lalezar Necef Bey'den Angilidis Efendi'ye, Samur ve Yağmur Çelebiler'den Uzun İhsan Efendi'ye bir sürü mucit, hiyelkar, aktarıcı, "rivayet edici", mağdur, sarhoş, meyhaneci, kahveci... Okuyanın okumayanlara kolay anlatamayacağı ama insanın birileriyle paylaşmak isteyeceği romanlardan, Kitab-ül Hiyel.



Sayfa Sayısı: 144

Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: İletişim Yayıncılık Kitab-ül Hiyel TIKLA PDF İNDİR !

30.10.2020

kendine mahsus

Puslu kıtalar atlasından sonra okumayı düşündüğüm bir kitap. Eminim ki yazarın diğer eserleri de oldukça tatmin edicidir.


19.06.2020

Okumaya Değer

Puslu Kıtalar Atlasından sonra okuduğum kitap. Zaman zaman çok ayrıntılı anlatımı olsa da severek okudum


30.03.2020

Müthiş

İhsan Oktay Anar'ın en beğendiğim kitaplarından biri... yer yer ince mizahi unsurlarla örülü , muhtesem mucitlerin romanı

Kitab-ül Hiyel TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kitab-ül Hiyel, İhsan Oktay Anar

Yorum Gönder