21 Kasım 2021

İmkansızın Şarkısı Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Nihal Önal

İmkansızın Şarkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İmkansızın Şarkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İmkansızın Şarkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İmkansızın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

İmkansızın Şarkısı Yazarı Kimdir ?

İmkansızın Şarkısı yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

İmkansızın Şarkısı PDF indir oku

İmkansızın Şarkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İmkansızın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

İmkansızın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !


Bir yolculuk sırasında Beatles'ın "Norwegian Wood" adlı parçasını duyan kahramanımız 37 yaşındadır ve bu parça onu Tokyo'da geçirdiği üniversite yıllarına götürecektir. En yakın arkadaşının intihar edişi, geçen zamanın ardından onun kız arkadaşıyla yakınlaşması, araya giren zorunlu ayrılık ve yeni bir kız arkadaş. "İmkânsızın Şarkısı" yalın, çarpıcı ve sıcak bir aşk hikâyesini anlatıyor. Yazarı HARUKİ Murakami Japon edebiyatının aykırı, ama en çok okunan yazarı. Japon geleneklerinin dışında geliştirdiği üslubuyla adından çok söz ettiren Murakami'yi dünyaya tanıtan roman "İmkânsızın Şarkısı".

1968-1970 yılları arasında geçen olaylar, o günün toplumsal gerçeklerini de satırlara taşıyor. Ama romanın odağında bu toplumsal olaylar değil üçlü bir aşk var. Gençliğin rüzgârıyla hareketlenen "İmkânsızın Şarkısı"nı ölümle erken karşılaşan gençlerin hayatı yönlendiriyor. Hiçbir şeyin önem taşımadığı, amaçsızlığın ağır bastığı, özgür seksin kol gezdiği bir öğrenci hayatı... Ama diğer yanda da yoğun duygular var... İmkânsız aşklar, imkânsız şarkılar söyleten. Hemen hemen her Japon gencinin okuduğu roman anayurdu dışında da çok kişi tarafından sahipleniliyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 352

Baskı Yılı: 2015


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 296

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap

İmkansızın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

12.11.2020

sade bir dil

Akıcı sade bir anlatımla bir gencin gözünden arkadaşlık, aşk ve cinselliği tüm ayrıntıları ile anlatıyor. Yormadan, keyifle okunacak bir serüven.


20.10.2020

dili muhteşem

Murakami'nin cinsiyetler üzerindeki görüşünü açıkça belli eden bir kitap.  Diline bayıldığım için okudum ve bu yönden hayal kırıklığına hiç uğramadım


16.10.2020

harika

sürükleyiciliği ve yalın bir anlatımla huzur veren bir kitap.

İmkansızın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, İmkansızın Şarkısı, Haruki Murakami

Yorum Gönder