30 Kasım 2021

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu Haruki Murakami Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,2 TL
Yazarı: Haruki Murakami
Çevirmen: Hüseyin Can Erkin

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Haruki Murakami olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu Yazarı Kimdir ?

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu yazarı Haruki Murakami 'dır. Haruki Murakami yazdığı bu eserle Franz Kafka Edebiyat Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu PDF indir oku

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu TIKLA PDF İNDİR !

'Çektiğin acıyı ben de anlıyorum. Fakat bu herkesin başından geçiyor. O yüzden senin de katlanman gerek. Sonrasında kurtuluş geliyor. O zaman artık sen, hiçbir şeyi dert etmeyecek, üzülmeyeceksin. Hepsi kaybolup gider.



Geçici heveslerin hiçbir değeri yok. Burası dünyanın sonu. Dünya burada sona erer, ötesi yoktur. O yüzden sen de artık hiçbir yere gidemezsin.'



Gölgesini kaybeden, kafataslarından eski rüyaları okuyan bir adam ve dünyanın sonu gelmeden önce yaşayacak sadece birkaç saati kalmış bir kahraman. Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu XXI.yüzyıl edebiyatına damgasını vuran, kült yazar Haruki Murakami'den bilimkurguyu masalsı bir dünyanın içinde var eden, Kafkaesk bir psikolojik gerilime göz kırpan bir roman.


(Tanıtım Bülteninden)

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu TIKLA PDF İNDİR !

22.09.2020

Sürükleyici

Kitabı elime aldım, gece bittiğinde ancak bırakabildim. Kitap sizi bir kere içine çektiğinde çıkmak hiç kolay olmuyor..


21.08.2020

Evrimsel Çelişkiler

Murakami ile ilk tanışma kitabımdı. Başlangıç için güzel bir kitap olduğunu düşünyorum. Daha sonra Murakami'nin bir çok kitabını okudum. bu kitapta beni rahatsız eden tek şey, kitabın evrimden bahsederken kendi ile çelişmesiydi fakat çelişkiler Murakami okurken çok takılmamanız gereken bir konu.


12.04.2020

Yazar ve sanatı..

Yazarın her eseri bir başka dünyayı içimize oturtuyor. Değişik, ilginç, sürükleyici...M.Turgut

Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Haşlanmış Harikalar Diyarı ve Dünyanın Sonu, Haruki Murakami

Yorum Gönder