26 Kasım 2021

Doktor OX'un Deneyi Jules Verne Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 5,2 TL
Yazarı: Jules Verne
Çevirmen: Alev Özgüner

Doktor OX'un Deneyi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jules Verne olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Doktor OX'un Deneyi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Doktor OX'un Deneyi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Doktor OX'un Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Doktor OX'un Deneyi Yazarı Kimdir ?

Doktor OX'un Deneyi yazarı Jules Verne 'dır. Jules Verne yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Doktor OX'un Deneyi PDF indir oku

Doktor OX'un Deneyi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Doktor OX'un Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Doktor OX'un Deneyi TIKLA PDF İNDİR ! Hikâyemiz, Flandre'da, hayali Quiquendone kentinde geçer. Kentin sakin, ölçülü, tutumlu ve ağırkanlı insanları yüzyıllardır hiçbir konuda aşırılığa kaçmadan, herhangi bir duygu belirtisi göstermeden, uyum içinde son derece durağan bir yaşam sürmektedir. Yöneticileri bile yaşamları boyunca inisiyatif kullanmadan, hiçbir önemli karar almadan bu dünyadan göçüp gitmektedir. Ancak Doktor Ox'un sözde kenti aydınlatma projesiyle gelişi Quiquendone'da bir şeyleri değiştirecektir. Doktorun gizli bir gündemi vardır ve bunun için kent halkını kobay olarak kullanmaktan çekinmeyecektir. Zira bilim vicdansız kişilerin elinde tehlikeli olabilir. Jules Verne ince ironisinin her satırına sindiği bu eğlenceli novellada, dünyadan kopuk yaşayan, ortaçağla bağlarını koparmamış küçük bir kentin Flaman sakinlerinin çoktan miadını doldurmuş yaşam biçimlerini hicveder. Hikâye Alman asıllı Fransız besteci Jacques Offenbach'ın Doktor Ox adlı operasına da konu olmuş, librettonun yazımına bizzat Verne de katkıda bulunmuştur.

(Tanıtım Bülteninden)

Medya Cinsi: Ciltsiz

Sayfa Sayısı: 96

Ebat: 12,5x20,5

İlk Baskı Yılı: 2017

Hamur Tipi: 2.Hamur

Baskı Sayısı: 1. Basım

Orjinal Adı: Une Fantaisie du Docteur Ox

Orjinal Dili: Fransızca

Doktor OX'un Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

24.09.2020

Çok İyi

Çok beğendim. Alırken çocuk kitabı gibi olur mu diye düşünüyordum . Ama okuduktan sonra asla öyle olmadığını anladım.

Doktor OX'un Deneyi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Doktor OX'un Deneyi, Jules Verne

Yorum Gönder