21 Kasım 2021

Delifişek Jose Mauro De Vasconcelos Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,75 TL
Yazarı: Jose Mauro De Vasconcelos
Çevirmen: Jayme Cortez

Delifişek indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jose Mauro De Vasconcelos olan ve Can Çocuk Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Delifişek eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Delifişek ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Delifişek TIKLA PDF İNDİR !

Delifişek Yazarı Kimdir ?

Delifişek yazarı Jose Mauro De Vasconcelos 'dır. Jose Mauro De Vasconcelos yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Delifişek PDF indir oku

Delifişek indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Çocuk Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Delifişek TIKLA PDF İNDİR !

Delifişek TIKLA PDF İNDİR !
Ünlü Brezilyalı yazar José Mauro de Vasconcelos'un, kendi yaşam kesitlerinden yola çıkarak yazdığı Şeker Portakalı'nı Türkiye'de yediden yetmişe herkes severek okumuştur. Romanın kahramanı Zezé, çocukların olduğu kadar büyüklerin de yüreklerinde taht kurmayı başarmış sevgi dolu bir çocuktur. Şeker Portakalı'nın ikinci bölümü olan Güneşi Uyandıralım'da Zezé biraz daha büyümüştür. Çocukluğunun biricik dostu şeker portakalı fidanı yoktur artık. Onun yerini yeni bir dost almıştır: Yüreğinde yer eden sevgili bir Kurbağa'dır bu. Dizinin üçüncü kitabı Delifişek'te ise Zezé'yi daha da büyümüş bulacaksınız. O artık yeniyetmelikten çıkmış, bir delikanlı olmuştur. Yaşamın katı gerçekleriyle yüz yüzedir; haklarını arayan, özgürlüğünü yaratmaya çalışan bir genç adamdır Zezé.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 88

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Çocuk Yayınları Delifişek TIKLA PDF İNDİR !

16.11.2020

Zeze

Kesinlikle çok güzel


13.07.2020

Zeze

Mükemmel bir kitap


23.03.2020

Okumalı, okutulmalı

Bu kitapta Zeze yine hayranlık veren öyküleriyle karşımızda. Sadece biraz daha büyümüş ve olgunlaşmış. Serinin son kitabı diğerlerinden biraz daha ince olsa da etkileyiciliğinden ödün vermiyor.

Delifişek TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Delifişek, Jose Mauro De Vasconcelos

Yorum Gönder