21 Kasım 2021

Çocuk Geliyor Han Kang Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,0 TL
Yazarı: Han Kang
Çevirmen: Han Kang

Çocuk Geliyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Han Kang olan ve April Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Çocuk Geliyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Çocuk Geliyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Çocuk Geliyor TIKLA PDF İNDİR !

Çocuk Geliyor Yazarı Kimdir ?

Çocuk Geliyor yazarı Han Kang 'dır. Han Kang yazdığı bu eserle Man Booker Uluslararası Ödülü almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Çocuk Geliyor PDF indir oku

Çocuk Geliyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. April Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Çocuk Geliyor TIKLA PDF İNDİR !

Çocuk Geliyor TIKLA PDF İNDİR !

2016 Uluslararası Man Booker ÖdüllüVejetaryen'in yazarı Han Kang'danÇocukGeliyor.

18 Mayıs 1980 Gwangju Kore

Bak Coınğ Hi'ye 1979 yılında gerçekleştirilen suikastın ardından yeni iktidar yönetime geçmek üzere harekete geçti. Kore halkı demokrasinin daha fazla zarar görmesini istemiyordu, ülkenin dört bir yanında gençlerin başını çektiği protestolar başladı. Ordu iktidara el koydu. Amaçlarının öğrenci ve işçi eylemlerini bastırmak olduğunu söylediler. Silahsız eylemcilere ateş açıldı, işkence edildi, sayısız insan tutuklandı.Dokuz gün süren olaylar ardında binlerce yaralı ve hâlâ sayısı tam belirlenememiş yüzlerce ölü bıraktı. Olaylar Gwangju Ayaklanması ismiyle demokrasi tarihine geçti.

Han Kang, ölülerle, geride bıraktıkları yaşayan ölüler arasındaki ince çizgiden yazıyor. Alacakaranlık kuşağına korkusuzca dalıyor,adalet ve demokrasi tarihinin kanlı bir sayfasını,günümüzdeki yansımalarının ışığında evrensel bir hikayeye dönüştürüyor.

"Akıldan çıkarması güç bir anlatı."

- Observer

"Özgün, yoğun ve kışkırtıcı. Çok cesur.ÇocukGeliyoritirazını edebiyatla yapan bir yazarın şaheseri."

- Newsday

"Teknik ve içerik bakımından edebi bir zafer..."

- The Sunday Telegraph (5 yıldız)

(Tanıtım Bülteninden)

Çocuk Geliyor TIKLA PDF İNDİR !

09.04.2020

Çarpıcı bir roman

Aklıma gelenler 80 darbesine dair izlediklerim, İspanya, cumartesi anneleri... Basit fakat etkili anlatımıyla etkileyici bir roman.

Çocuk Geliyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Çocuk Geliyor, Han Kang

Yorum Gönder