23 Kasım 2021

Büyük Umutlar Charles Dickens Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,28 TL
Yazarı: Charles Dickens
Çevirmen: Nihal Yeğinobalı

Büyük Umutlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Charles Dickens olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Büyük Umutlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Büyük Umutlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Büyük Umutlar TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Umutlar Yazarı Kimdir ?

Büyük Umutlar yazarı Charles Dickens 'dır. Charles Dickens yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Büyük Umutlar PDF indir oku

Büyük Umutlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Büyük Umutlar TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Umutlar TIKLA PDF İNDİR !

Büyük Umutlar, XIX. yüzyıl İngiltere'sinde taşra ortamından büyük kente uzanan tam bir Victoria dönemi romanıdır. Charles Dickens, bu olgunluk dönemi eserinde köyünde zor bir çocukluk geçirdikten sonra esrarengiz bir mirasa konan Pip'in maceralarını anlatır. Gönlü karasevdayla, gözü yükselme hırsıyla perdelenmiş genç Pip'in serüvenleri, sanayileşen toplumdaki sevgisizliği, ikiyüzlülüğü ve para hırsını gözler önüne serer.Büyük Umutlar, Londra'da beyefendi konumuna yükselen Pip'in başından geçenleri anlatmakla kalmaz, birbirinden ilginç karakterlerle tanıştırır okuru.

Dickens, romanın kahramanı Pip'in düşünce yapısını büyük bir incelikle ele alır. Bir yandan bireylerin düşkünlüklerini, başarısızlıklarını anlatırken diğer yandan da çağın gerçeklerine ve değerlerine ayna tutar.

(Tanıtım Bülteninden)

Büyük Umutlar TIKLA PDF İNDİR !

02.10.2020

Mutlaka Okuyun

Dickens, betimlemeleriyle sizi anlattığı yerde hissettiriyor ve akıcı üslubuyla sayfa sayısını unutturuyor. Kitabın belli bir noktasından sonra okuru büyük bir sürpriz bekliyor. Farklı ve çok güzel bir olay örgüsü var.


01.10.2020

Klasik

Kesinlikle bir başyapıt.


20.08.2020

Akıcı

Charles Dickens'ın okuduğum ilk kitabı. Ağır gelebilir diye düşünmüştüm fakat çok akıcıydı. Elimden bırakamadım, herkese tavsiye ederim.

Büyük Umutlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Büyük Umutlar, Charles Dickens

Yorum Gönder