20 Kasım 2021

Bir Kuzey Macerası Jack London Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 4,2 TL
Yazarı: Jack London
Çevirmen: Levent Cinemre

Bir Kuzey Macerası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Jack London olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Kuzey Macerası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Kuzey Macerası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Kuzey Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kuzey Macerası Yazarı Kimdir ?

Bir Kuzey Macerası yazarı Jack London 'dır. Jack London yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Bir Kuzey Macerası PDF indir oku

Bir Kuzey Macerası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Kuzey Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Bir Kuzey Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Jack London'ın 1900 yılında yayımladığı Kurdun Oğlu adlı derlemenin içinde yer alan Bir Kuzey Macerası, Homeros'un Odysseia destanını andıran, zorlu engellerle dolu, çetin ve "dönüştürücü" bir yolculuğun hikâyesidir. Aleut adalarındaki Akatan'da yaşayan kabile reisi Naass, evlendiği gün karısı Unga'yı denizden çıkıp gelen sarı saçlı beyaz bir adama kaptırır. İki metreyi aşan boyuyla bir devi andıran, "tanrıların dünyanın ilk dönemlerindeki erkekleri örnek alarak kalıba döktükleri" bu adam, Unga'yı sırtına vurduğu gibi gemisine atlayıp oradan uzaklaşmıştır.

Naass intikamını almak üzere azılı düşmanının peşinden yollara düşer. Dünyayı dolaşıp bilgi ve görgüsünü artıracağı, macera dolu yıllar beklemektedir onu...

Editör: Gamze Varım

Bir Kuzey Macerası TIKLA PDF İNDİR !

04.12.2019

Üzüyor

hikayenin her ne kadar sonu üzüyor olsa da gayet güzel yazım uslübu vb


30.11.2019

Macera

Macera romanlarının babası Jack London


24.09.2019

Buyuleyici

Hayal dunyanizi genisletecek bir eser.

Bir Kuzey Macerası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Klasik, Bir Kuzey Macerası, Jack London

Yorum Gönder