28 Kasım 2021

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura Ayfer Tunç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,05 TL
Yazarı: Ayfer Tunç
Çevirmen: Ayfer Tunç

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayfer Tunç olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura TIKLA PDF İNDİR !

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura Yazarı Kimdir ?

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura yazarı Ayfer Tunç 'dır. Ayfer Tunç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura PDF indir oku

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura TIKLA PDF İNDİR !

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura TIKLA PDF İNDİR !

Saatin içindeki kum taneleri gibi parmaklarının arasından akıp giderken hayat, hikâyeleriyle birbirini tamamlayan ikiâşık, belirsizlik içinde sevgilerini var ediyor. Ama bazen kum saati sadece akmıyor, yere düşüp kırılıyor, kumlar ortaya saçılıyor. Böyle anlarda ailenin sadece huzur ve güzelliği değil geçmişe terk edildiği sanılan hatıraları, marazları da taşıdığı anlaşılıyor.

İki âşığıngenetik bir hastalıkla kesişen yolları bir noktada ayrılsa bile biri İstanbul'da, diğeri New York'ta aynı nefesi alıp vermeyi sürdürecekler… nefesleri yettiği sürece.

Ayfer Tunç, ilmek ilmek işlediği cümleleriyle modern bir destan yazıyor.Âşıklar Delidir ya da Yazı Tura ailenin, arkadaşlığın, sadakatin, hastalığın ama en çok deliliğin ve acının öyküsü. Çünkü âşıklar delidir ve deliler acı çeker.

Umutlandı. Yüzü açık kalmış bir kitap gibiydi, aşk hakkında hiç söylemediği sözler satır satır okunuyordu. Mucizeler her zaman beklenir hayattan. Aşkın kendi varlığından gelen, iyileştirici bir gücü vardır ve kıyaslanacak olursa, aşkla geçen zamanın özgül ağırlığı, saatlerin gösterdiği zamanınkinden kat kat fazladır.

Aşk zamanın yoğunluğunu arttırmaya muktedir olan tek kimyadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Editör: Mustafa Çevikdoğan

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura TIKLA PDF İNDİR !

19.12.2019

çok sevdim

Hiç Ayfer Tunç okumadıysanız hemen başlayın sizi sizden götüren sürükleyen bir anlatımı vardır.Ama öyle örseleyen yerden yere vuran değil sizi kendinize getiren bir anlatımı vardır.İnanın pişman olmayacaksınız.


06.07.2019

Her zamanki gibi muhteşem

Anlatımını sevdiğim Ayfer Tunç yine iç içe geçen hayatları, ileri geri akan zaman unsuru, farklı karakterlerde anlatıcıları, kendince hikayeleri ayrı ayrı anlatılsa bambaşka hikayeler ortaya çıkaracak bol karakterli bir kurgu ile okuma zevki yaşattı.Pek çok okura zorlayıcı gelse de ben farkettirmeden zaman sıçraması yapan okumaları takip etmeyi seviyorum. Okuma ritmimi hep diri tutuyor.İki ayrı anlatıcıyla ilerleyen iki bölümde akan ve en sonunda da karşılıklı yazışmalar, söylenmiş-söylenmemiş sözlerle finale ilerleyen kitabın ilk bölümünü yani Umut'un ağzından umut dolu ve dingin cümleleriyle hiç umut olmayan yaşamını okumayı daha çok sevdim.Sanem kısmı az çok benzer hikayelerde okuduğumuz unsurlardan oluşuyor olduğundan ve ben tüm olumsuzluklara rağmen daha dik, daha ne dediğini ne hissettiğini anlamlandırıp eyleme dökebilen karakterleri sevdiğimden olsa gerek ilk bölümdeki coşkum sürmedi.

Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aşıklar Delidir ya da Yazı Tura, Ayfer Tunç

Yorum Gönder