24 Kasım 2021

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 Deniz Öztok Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,95 TL
Yazarı: Deniz Öztok
Çevirmen: Deniz Öztok

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Deniz Öztok olan ve Hep Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 Yazarı Kimdir ?

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 yazarı Deniz Öztok 'dır. Deniz Öztok yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 PDF indir oku

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Hep Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Her şeye rağmen hayallerinin peşinden gidip yazmaya devam etmek mi zor, en zorlu zirvelere çıplak elle tırmanmak mı? Kartal beslemek mi daha zor, laboratuvardan çıkmadan yeni formüller keşfettiğin halde adını bile geçirmeyen insanlarla mücadele etmek mi? Savaşın orta yerinde insanları kurtarmak mı zor, yoksa bir korsan gemisinde dalgalarla boğuşmak mı? Söz konusu dünyanın asi kızlarıysa tabii ki hiçbiri!
Agatha Christie, Alice Ball, Audrey Hepburn, Beatrix Potter, J.K. Rowling, Nadya Murad, Nefertiti, Sappho, Selda Bağcan ve niceleri. Hayatta prenses değil, kahraman olmayı seçmiş, bütün engellerin üstesinden gelmeyi başarmış yüz kadın! Dünyanın dört bir yanından elli kadın illüstratörün çizimleriyle görsel bir şölene dönüşen hayatlar. Elena Favilli ve Francesca Cavallo'nun yazdığı, ilk kitabıyla her yaştan kız ve erkeğin baş ucunda yerini alan, haftalarca çok satanlar listelerinden düşmeyen Asi Kızlara Uykudan Önce Hikâyeler macerası kaldığı yerden devam ediyor!
Unutma: "Umut sensin, güç sensin. Geri adım atmazsan, herkes ilerler."

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 TIKLA PDF İNDİR !

14.10.2020

MUTLAKA OKUNMASI GEREKN KİTAP

Gerçek ve güzel hikayelerle dolu . Merakla okunan bir kitap


20.09.2020

.

bütün kız çocuklarının öğrenmesi gereken harika kadınların öyküsü


10.04.2020

Mutlaka edinin

Kızımın kütüphanesindeki en güzel kitaplardan biri, çok keyif alarak okudum kızımın da ilerde aynı keyfi ve ilhamı alacağını düşünüyorum. Bu kadar başarılı kadının hikayesi hakkında ufak da olsa fikir sahibi olmak çok güzel.

Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Asi Kızlara Uykudan Önce Hikayeler 2, Deniz Öztok

Yorum Gönder