25 Kasım 2021

Akşamlar Artık Serin Bilgehan Uçak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,0 TL
Yazarı: Bilgehan Uçak
Çevirmen: Bilgehan Uçak

Akşamlar Artık Serin indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bilgehan Uçak olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 200 sayfalık Akşamlar Artık Serin eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Akşamlar Artık Serin ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Akşamlar Artık Serin TIKLA PDF İNDİR !

Akşamlar Artık Serin Yazarı Kimdir ?

Akşamlar Artık Serin yazarı Bilgehan Uçak 'dır. Bilgehan Uçak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Akşamlar Artık Serin PDF indir oku

Akşamlar Artık Serin indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 200 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Akşamlar Artık Serin TIKLA PDF İNDİR !

Akşamlar Artık Serin TIKLA PDF İNDİR !

Akşamlar Artık Serin'i hüzünlenerek okudum; "çok severek" de diyebilirdim. Ama acı ilişkilerin, kopuşların, imkânsız aşkın romanı sevilerek okunmuyor. Hele, ıssız gerçekliğe izlenimlerden oluşan gölgeli bir dünya eşlik ediyorsa… Bilmiyorum, bir romanda da olsa, "hayat" değiştirilebilir miydi?Romancı kaskatı bırakmış.

-Selim İleri

Bu serseriyle alıp başımı gitmek istiyorum! Küçücük bir sahil kasabası belki, beyaz sıvalı bir ev. Belki romanlardaki gibi, kış günü yaz otelleri. Kalorifersiz. Birkaç parça eşya, duvarlarda tablolar. Dolapta battaniyeler. Herkes dedikodumuzu yapacak: Aramızdaki yaş farkı, küçümseyen bakışlar, bıyık altında gülümsemeler… Biz meydan okuyacağız. Elinde iki demet çiçekle gelecek! Sahir Kırtay konuşacağız yatakta, kimse anlamayacak bizi. Bazı geceler, o korkunç yalnızlığımızdan bir an olsun kurtulmak için sevişeceğiz. Sonra, beraberken bile aşılması mümkün olmayan o yalnızlık kuşatacak.

İkimizden ibaret bir dünya.

(Tanıtım Bülteninden)

Akşamlar Artık Serin TIKLA PDF İNDİR !Akşamlar Artık Serin TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Akşamlar Artık Serin, Bilgehan Uçak

Yorum Gönder