29 Kasım 2020

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri Fyodor Mihayloviç Dostoyevski Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,8 TL
Yazarı: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski
Çevirmen: Fyodor Mihayloviç Dostoyevski

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Fyodor Mihayloviç Dostoyevski 'dır. Fyodor Mihayloviç Dostoyevski yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Fyodor Mihayloviç Dostoyevski (1821-1881): İlk romanı İnsancıklar 1846'da yayımlandı. Ünlü eleştirmen V. Byelinski bu eser üzerine Dostoyevski'den geleceğin büyük yazarı olarak söz etti. Ancak daha sonra yayımlanan eserleri çağımızda edebiyat klasikleri arasında yer alsa da o dönemde fazla ilgi görmedi. Yazar 1849'da I. Nikolay'ın baskıcı rejimine muhalif Petraşevski grubunun üyesi olduğu gerekçesiyle tutuklandı. Kurşuna dizilmek üzereyken cezası sürgün ve zorunlu askerliğe çevrildi. Sibirya sürgününden sonra yazdığı romanlarla tekrar eski ününe kavuştu. Dostoyevski Kumarbaz'da tutkulu bir aşkla kumar tutkusunu bir arada anlatırken insan ruhunun derinliklerini büyük bir güçle sergilemiştir.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 192

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

22.10.2020

Kumarbaz

Dostoyevski'ye en yakın kitap


24.09.2020

Klasik

Hayatımda okudugum en iyi kitaptı


24.08.2020

müptelanın hazin sonu

kumarın insan ruhunu nasıl ele geçirdiğini ve bunun hazin öyküsünü ele alan bir eser. yazarın kedisinin de müptela olduğu kumarı çok güzel bir kurgu ile sunması ayrı bir güzellik. bir tutku olan kumarın esiri olmak insanı nasıl insanlardan uzaklaştırdığını görmemizi sağlayan bir eser.

Kumarbaz - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder