29 Kasım 2020

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri Lev Nikolayeviç Tolstoy Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,0 TL
Yazarı: Lev Nikolayeviç Tolstoy
Çevirmen: Koray Karasulu

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri Yazarı Kimdir ?

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri yazarı Lev Nikolayeviç Tolstoy 'dır. Lev Nikolayeviç Tolstoy yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri PDF indir oku

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !
Lev Nikolayeviç Tolstoy (1828-1910): Anna Karenina, Savaş ve Barış, Kreutzer Sonat ve Diriliş'in büyük yazarı, yaşamının son otuz yılında kendini insan, aile, din, devlet, toplum, özgürlük, boyun eğme, başkaldırma, sanat ve estetik konularında kuramsal çalışmalara verdi. Bu dönemde yazdığı öykülerde yıllarca üzerinde düşündüğü insanlık sorunlarını edebi bir kurgu içinde ele aldı. Tolstoy, insan sevgisi ve inanç konularını ustalığının bütün inceliğiyle işlerken, İnsan Neyle Yaşar? ile gerçek hayatı yansıtan tabloların içinde yeni bir ahlak anlayışını ortaya koydu.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


Ciltli:

Sayfa Sayısı: 112

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 95

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

14.11.2020

Efsane

Çevreme tavsiye ettiğim bir kitap ve tek kelimeyle mükemmel


31.10.2020

Tolstoy okuyucusu olmak

Tolstoy a başlarken okuyun diyemem, Tolstoy un başka kitaplarını da okumuşsanız, kitabın hakkını sağduyunuzla verebilirsiniz.


30.10.2020

İyilik kazanıcak

Herkesin okuması gereken bir kitap.

İnsan Neyle Yaşar? - Hasan Ali Yücel Klasikleri TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder