29 Kasım 2020

Don Quijote (2 Cilt Takım) Miguel de Cervantes Saavedra Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 45,5 TL
Yazarı: Miguel de Cervantes Saavedra
Çevirmen: Roza Hakmen

Don Quijote (2 Cilt Takım) indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Miguel de Cervantes Saavedra olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Don Quijote (2 Cilt Takım) eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Don Quijote (2 Cilt Takım) ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Don Quijote (2 Cilt Takım) TIKLA PDF İNDİR !

Don Quijote (2 Cilt Takım) Yazarı Kimdir ?

Don Quijote (2 Cilt Takım) yazarı Miguel de Cervantes Saavedra 'dır. Miguel de Cervantes Saavedra yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Klasik türündedir.

Don Quijote (2 Cilt Takım) PDF indir oku

Don Quijote (2 Cilt Takım) indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Don Quijote (2 Cilt Takım) TIKLA PDF İNDİR !

Don Quijote (2 Cilt Takım) TIKLA PDF İNDİR !
Cervantes'in ünlü romanı Don Quijote, tam adıyla La Mancha'lı Yaratıcı Asilzade Don Quijote.

Kitabın sunuş yazısını yazan Prof. Jale Parla'nın sözleriyle: "Birinci kısmının basıldığı 1605 yılından beri en çok okunan, en çok sevilen, en çok yorumlanan ve yeniden en çok yazılan La Mancha'lı Şövalye Don Quijote ve silahtarı Sancho Panza'nın serüvenleri", bütün dünyada olduğu gibi ülkemizde de ilgiyle karşılanmış, ancak dilimize daha çok İngilizce ve Fransızca gibi ikinci dillerde çocuklar için hazırlanmış baskılarından yapılan çevirileriyle girmişti. Yine de, ancak bir iki tane ve ikinci dillerden de olsa, tam metin çevirileri de yapıldı.

Şimdi ise, Jale Parla'nın yerinde saptamalarıyla: "Shakespeare'le birlikte belki de ilk kez modern okuru düşleyen" ve sadece "şövalye romanları"nın değil, "Rönesans'ta kullanılan bütün (yazınsal) türlerin otoritesini dyıkan" bu önce yazarın belki postmodern anlatıyı bile nerdeyse dört yüzyıl önceden haber veren bu öncü romanı ilk kez tam anlamıyla Türkçeye kazandırılmış oluyor.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 910

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 1078

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Don Quijote (2 Cilt Takım) TIKLA PDF İNDİR !

15.11.2020

Do kişot

Boşuna değil...Yaşar Kemal ustanın baş ucu kitabıdır Don Kişot. Bu yayınevi bir ayrı özeldir, çok muhteşem bir ceviri


22.10.2020

Donkişot

Hiç bitmesin istedim okurken bu kadar eğlendiğim çok az kitap vardır. Basımı ve çevirisi de harika. Çok gecikmeden herkes okumalı!!


21.10.2020

Don Kişot ve Kazım Taşkent Serisi...

Don Kişot çok ayrı bir yerde...belki de en güzel kitaplardan birisi...Ayrıca Kazım Taşkent serisi En güzel tasarımlı kitaplardan. Aynı serinin bazı yeni baskılarındaki farklılaştırma iyi olmamış, aynı biçim devam etmeli.

Don Quijote (2 Cilt Takım) TIKLA PDF İNDİR !

Yorum Gönder