4 Temmuz 2023

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet Tolga Şardan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,22 TL
Yazarı: Tolga Şardan
Çevirmen: Tolga Şardan

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tolga Şardan olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet Yazarı Kimdir ?

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet yazarı Tolga Şardan 'dır. Tolga Şardan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet PDF indir oku

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

"Takip" ve "tarassut…" İzleme ve gözetleme anlamı taşıyan bu iki kelime, yıllar boyu Nâzım Hikmet ve yakınlarının yaşadıklarını en iyi tanımlayacak kelimeler oldu. Devlet, bütün muhalif aydınlara yaptığı gibi "takip" ve "tarassut" ederek hayatı boyunca Nâzım Hikmet'in çevresinde de varlığını hissettirdi. Bu bunaltıcı takibin tek hedefi şairin kendisi de olmadı; oğlu Mehmet başta olmak üzere ailesi ve yakınları da gözetlemeden nasibini aldı. Komonist Masasındaki Nâzım Hikmet, tamamı devlet arşivlerinde bulunan bu takip ve gözaltının belgelerini gün ışığına çıkarıyor. Deneyimli gazeteci Tolga Şardan, her biri çok önemli detaylar içeren yüzden fazla belgeyi ilk kez bu kitapta yayımlıyor. 1930'lardan itibaren Nâzım Hikmet'in yaptığı seyahatler, kitaplarının yasaklanması ve toplatılması, oğlunun dünyaya gelmesi, Türkiye'den kaçışı ve vatandaşlıktan çıkartılması hakkında bazısı "çok gizli" ibaresi taşıyan bu belgeler şairin hayatını "devletin gözünden" aktarıyor, hem de çok ilginç ayrıntılar eşliğinde.

(Tanıtım Bülteninden)

Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet TIKLA PDF İNDİR !Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Komonist Masası'ndaki Nazım Hikmet, Tolga Şardan

Yorum Gönder