16 Haziran 2023

Kraliçenin Soytarısı Philippa Gregory Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,2 TL
Yazarı: Philippa Gregory
Çevirmen: Philippa Gregory

Kraliçenin Soytarısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Philippa Gregory olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kraliçenin Soytarısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kraliçenin Soytarısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kraliçenin Soytarısı TIKLA PDF İNDİR !

Kraliçenin Soytarısı Yazarı Kimdir ?

Kraliçenin Soytarısı yazarı Philippa Gregory 'dır. Philippa Gregory yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kraliçenin Soytarısı PDF indir oku

Kraliçenin Soytarısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kraliçenin Soytarısı TIKLA PDF İNDİR !

Kraliçenin Soytarısı TIKLA PDF İNDİR !
Masum bir kadının dinsel sapkınlık suçuyla yakılabileceği ya da cadılık suçuyla boğazlanarak öldürülebileceği bir dönemde, bir hainin aşkı uğruna kraliçenin casusluğunu yapmak en tehlikeli seçimdi.

Kral Edward'm ölümünden sonra tahta geçme sırası Mary'de, 'Kanlı' Mary'de olacak. Boleyn kızı, 'Bakire' Elizabeth ise bu gidişatı bozmak ve kaderini yeniden yazmak için planlar peşinde. VIII. Henry'nin iki kızını tutuşturan gergin bir kıvılcım var. Mary sakince sırasını bekliyor. Ama sular durgun değil ki. İki kadının arasında kocaman, kara bir nehir akıyor: Rekabet. Aralarındaki huzursuzluğun sebep olduğu entrikalar dudak uçuklatıyor. Engizisyon'dan kaçan bir Yahudi kızı olan ve Mary'nin sarayına yerleştirilen Hannah ise olan bitenin en mühim tanığı. O bir saray soytarısı. Bir bilge ve bir komik. Ve hatta, casus.

Gregory, baş karakterlerini çok iyi tanıdığımız bir hikâyeyi alıp sıradışı bir merak, dram ve sürpriz etkisiyle birleştirmiş." -Sunday Express

"Boleyn Kızım sevmiştim ve Kraliçe'nin Soytarısı ondan da güzel. Bu tür bir tarihi romandan aldığım tat, soğuk-bir-kış-gecesinde-şöminenin-önünde-oturmaktan-aldığım-tat'la aynı. Yalnızca doğuştan bir hikâye anlatıcısının sunabileceği türde bir tat bu. -Independent

"Kendini Tudor entrikalarına kaptırmak isteyenler için atmosferik bir hikâye." -Daily Telegraph

"İnsanı içine çeken, sayfaları hızla çevirten bir kitap; Boleyn Kızı'mn devamı olan bu roman Gregory'nin yaşayan en iyi tarihi kurgu yazarı olduğunu bir kez daha doğruluyor." -Choice

"Ustaca yazılmış bir tarihi roman. Titizlikle araştırılmış ve iyi anlaşılmış, insanın kafasını meşgul eden, inandırıcı başkarakterleriyle Kraliçenin Soytarısı okuyucuları 'Kanlı' Mary ve 'Bakire' Kraliçe hakkındaki fikirlerini yeniden gözden geçirmeye davet ediyor. Güçlü olay örgüsü, özenli üslubuyla bu roman Boleyn Kızı'mn da önüne geçecek." -Historical Novels Review



Sayfa Sayısı: 695

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Artemis Yayınları Kraliçenin Soytarısı TIKLA PDF İNDİR !

13.02.2011

Harika

Boleyn Kızı´nın aksine tarihe ve halkın gözünden yorumlara daha fazla yer verilmiş. Nefes almadan bitirdim.


17.10.2009

Hayali ama mantıklı bir tarihe ait sürükleyici say

Kesinlikle çok sürükleyici bir kitap. Akşamları uyumadan önce okurdum ilk zamanlar. Sonradan dayanamadım gün içinde de okumaya başladım. Her sayfayı bir sonraki sayfada acaba ne olacak düşüncesiyle okuyordum. Kraliyeti , Kraliyet ailesi içerisindeki ve dışarısındaki atmosferi en iyi şekilde anlatan bir eser. Hem dönemin zorluklarını hem de bunlara rağmen ayakta kalabilmeyi ve bununla birlikte pek çok şeyi öğretiyor. Kesinlikle herkesin okumasını tavsiye ederim.


03.03.2009

Kraliçe´nin soytarısı

Boleyn kızı ve Kraliçe´nin Soytarısı'nı okudum. Özellikle tarihi romanları sevenler için kesinlikle tavsiye ederim. Çok sürükleyici. Hannah ve ailesi hayal olsa da olaylar ve kişiler çoğunlukla gerçek. Bu daha da heyecan verici.

Kraliçenin Soytarısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kraliçenin Soytarısı, Philippa Gregory

Yorum Gönder