27 Mayıs 2023

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu Ralf Butschkow Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,5 TL
Yazarı: Ralf Butschkow
Çevirmen: Aylin Gergin

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ralf Butschkow olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 32 sayfalık Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu Yazarı Kimdir ?

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu yazarı Ralf Butschkow 'dır. Ralf Butschkow yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Eğitim Etkinlik Kitapları türündedir.

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu PDF indir oku

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 32 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

Tüm yanlışlıkları kim bulacak?

Defne, dedesinin çatı katında kitap okurken zaman yolculuğuna çıktı. Dinozor hiç ayakkabı giyer mi? Taş Devri'nde matkabın işi ne? Vikingler kahvaltıda mısır gevreği mi yiyor? Korsanlar neden bu kadar komik? Belli ki bu zaman yolculuğunda ters giden bir şeyler var!

Çocuklar bu kitabı okurken hem eğlenecek hem de yanlışları bularak gündelik hayatta ne kadar çok şey bildiklerini görecekler. Yetişkinler de çocuklarla birlikte yanlışları tahmin ederek çözüm sayfasından kontrol edebilirler.

Çözüm sayfaları kitabın sonunda!

(Tanıtım Bülteninden)

Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu TIKLA PDF İNDİR !

17.11.2020

Eglenceli

Çok eğlenceli bir kitap. Hem cocuklarım hem de ben çok keyif alıyoruz sayfalardaki resimleri incelerken.


20.07.2020

gerçekten eğlenceli ara-bul

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Eğitim Etkinlik Kitapları
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Okul Öncesi 6 Ay-5 Yaş, Eğitim Etkinlik Kitapları, Gerçekten Böyle mi Oldu?-Eğlenceli Ara Bul Kitabı-Zaman Yolculuğu, Ralf Butschkow

Yorum Gönder