19 Ocak 2023

Parmak Hesabıyla İki Kişi Ahmet Balcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,4 TL
Yazarı: Ahmet Balcı
Çevirmen: Ahmet Balcı

Parmak Hesabıyla İki Kişi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ahmet Balcı olan ve Çolpan yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Parmak Hesabıyla İki Kişi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Parmak Hesabıyla İki Kişi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Parmak Hesabıyla İki Kişi TIKLA PDF İNDİR !

Parmak Hesabıyla İki Kişi Yazarı Kimdir ?

Parmak Hesabıyla İki Kişi yazarı Ahmet Balcı 'dır. Ahmet Balcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Parmak Hesabıyla İki Kişi PDF indir oku

Parmak Hesabıyla İki Kişi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Çolpan yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Parmak Hesabıyla İki Kişi TIKLA PDF İNDİR !

Parmak Hesabıyla İki Kişi TIKLA PDF İNDİR !

Bir ilk kitap, Parmak Hesabıyla İki Kişi. Ahmet Balcı'nın öykülerini denge sözcüğü ile betimlemek mümkün. Onun öykülerinin olay örgüsünde, karakterlerinde, dilinde ve anlatımında, dengenin korunduğu hemen fark ediliyor. Bu, öyle gözetilerek, kurmacanın sigortası gibi yedekte tutularak ulaşılmış bir özellik değil. Ahmet Balcı, öykünün anlatma zeminini hiç yitirmediği gibi, olayları örerken de sıçramayı, öyküye renkler katmayı biliyor. Karakterler tam kopup gidecekken onları, olayın veya durumun içinde tutmayı beceriyor. Kayış diline yükleneceği beklenirken uzaklaşıyor o mecradan. Sarkastik anlatımın rahatlığına teslim olacakmış gibiyken farklı bir duyarlılık alanına geçip karakterlerini oradan zenginleştiriyor. Dil duyarlılığı kadar düşünce coğrafyasını da geniş tutmaya çalışan bir tavrı var Balcı'nın. Farklı dünyaların, farklı çevrelerin, farklı yaş gruplarının öykülerini yazabiliyor. Hem sakin hem de entrikalarla karmaşıklaşan dünyaların içine rahatlıkla girip çıkabiliyor. "Türkiye'nin İlk Kübra'sı" ile "Şifre Kırıcı", "Aprın" ile "Tukay, 27" duyarlılığın olduğu kadar gözlem gücünün de örneği.

Ahmet Balcı'nın kendi yazma süreci için de bir denge merkezi oluşturan Parmak Hesabıyla İki Kişi, hangi açıdan yaklaşılırsa yaklaşılsın ilgiyi hak eden bir ilk kitap.

(Tanıtım Bülteninden)

Parmak Hesabıyla İki Kişi TIKLA PDF İNDİR !Parmak Hesabıyla İki Kişi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Parmak Hesabıyla İki Kişi, Ahmet Balcı

Yorum Gönder