19 Ocak 2023

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler Volkan Gönenç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,75 TL
Yazarı: Volkan Gönenç
Çevirmen: Volkan Gönenç

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Volkan Gönenç olan ve Heyamola Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler Yazarı Kimdir ?

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler yazarı Volkan Gönenç 'dır. Volkan Gönenç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler PDF indir oku

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Heyamola Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

"Kaybolmamış Kıtadan Hikâyeler" kitabı ülkemiz insanının biraz kederle lekelenmiş, ancak henüz kaybolmamış sıcaklığını ve çok renkliliğini birbirinden tamamen farklı zeminlerde ustalıkla betimleyen "Hayal" ve "Sahibinden Kopmuş Hayat" isimli iki hikâyeyi içermektedir.

Yaşam tarzı, eğitim, zaman ve mekân çeşitliliğinin olabildiğince zorlamasına rağmen hala kuvvetli bir ortak benliğimiz olduğunu keşfetmemize yarayacak, yaşama bakışımızı sorgulatacak ve aynı zamanda bizleri aleni olarak pek de konuşulmayan alemlere götürecek, hayatın sürprizleriyle ve zihnin oyunlarıyla süslenmiş bir solukta okunacak bir eser…

(Tanıtım Bülteninden)

Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kaybolmamış Kıtadan Hikayeler, Volkan Gönenç

Yorum Gönder