3 Temmuz 2022

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 Şebnem Güler Karacan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,25 TL
Yazarı: Şebnem Güler Karacan
Çevirmen: Şebnem Güler Karacan

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şebnem Güler Karacan olan ve Timaş Çocuk yayınevinin yayınlamış olduğu, 96 sayfalık Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 Yazarı Kimdir ?

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 yazarı Şebnem Güler Karacan 'dır. Şebnem Güler Karacan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 PDF indir oku

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Timaş Çocuk yayınevi tarafından yayınlanan, 96 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Köyünde tek sınıflı küçük bir okulda okuyan Aliş, İstanbul'da kendini yüzlerce öğrencisi ve onlarca sınıfı olan kocaman bir okulda buluyor. Okulu çözmeye çalışıyor, yeni arkadaşlar ediniyor, yeni derslerle karşılaşıyor… Okul hayatına alışmaya çalışırken, derslerini de ihmal etmemek için çabalıyor.

Küçük Aliş, kent hayatının çılgın kalabalığının içinde kendine bir yer bulabilecek mi?

(Tanıtım Bülteninden)

Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 TIKLA PDF İNDİR !Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Bu Nasıl Okul Böyle - Aliş'in Kent Günlükleri 2, Şebnem Güler Karacan

Yorum Gönder