6 Mayıs 2022

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına Ünal Celasin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 59,5 TL
Yazarı: Ünal Celasin
Çevirmen: Ünal Celasin

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ünal Celasin olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 613 sayfalık Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına TIKLA PDF İNDİR !

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına Yazarı Kimdir ?

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına yazarı Ünal Celasin 'dır. Ünal Celasin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına PDF indir oku

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 613 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına TIKLA PDF İNDİR !

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına TIKLA PDF İNDİR !

1944 Trabzon doğumlu Kaptan Ünal Celasin 1967 Yüksek Denizcilik Okulu mezunudur. 2 çocuğu ve 3 torunu vardır. 50. yıl mezuniyet plaketini alana kadar bilfiil denizde çalışmıştır. İlk kitabı "Viya böyle"den sonra sevgi ve mutluluk temalarını işlediği "28" isimli bir kitabı daha vardır.

Viya böyle hakkında yorumlar:

Duayen Kaptan Sayın Refik Akdoğan'ın yorumu, "Bu kitabı okumadan kimse denize çıkmasın."

Stajyerlere yazılan kitap için bir uzak yol gemi kaptanın yorumu, "Kitabı okuduktan sonra ne kadar eksik bir kaptan olduğumu anladım."

Başka bir uzak yol kaptanı, "Keşke kaptan olmadan önce bu kitap çıksaymış."
Bir başmühendis, "Rol model bir kaptan oldunuz. Sizin gibi değerli ağabeylerimle aynı okuldan mezun olmaktan bir kez daha gurur duydum."

(Tanıtım Bülteninden)

Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına TIKLA PDF İNDİR !Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Viya Böyle 2 - 50.Yıl Anısına, Ünal Celasin

Yorum Gönder