2 Şubat 2022

Yazının Sınırları Tahsin Yücel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,3 TL
Yazarı: Tahsin Yücel
Çevirmen: Tahsin Yücel

Yazının Sınırları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Tahsin Yücel olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yazının Sınırları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yazının Sınırları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yazının Sınırları TIKLA PDF İNDİR !

Yazının Sınırları Yazarı Kimdir ?

Yazının Sınırları yazarı Tahsin Yücel 'dır. Tahsin Yücel yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yazının Sınırları PDF indir oku

Yazının Sınırları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yazının Sınırları TIKLA PDF İNDİR !

Yazının Sınırları TIKLA PDF İNDİR !

Yazar, çevirmen, bilim adamı kimlikleriyle tanıdığımız Tahsin Yücel, yazının sınırlarına bir yolculuğa çıkarıyor yazınseverleri. Biçim ve içerik, çeviri, biçem, okuma edimi, anlatı, dil gibi pek çok yazın öğesi üstüne düşünüyor, tartışıyor bu denemelerinde. Ayrıca Proust'tan Barthes'a, Greimas'tan Melih Cevdet Anday'a çeşitli yazarların görüşlerini irdeliyor, yorumluyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Yazının Sınırları TIKLA PDF İNDİR !Yazının Sınırları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yazının Sınırları, Tahsin Yücel

Yorum Gönder