14 Şubat 2022

Perde Arkası Funda Menekşe Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,6 TL
Yazarı: Funda Menekşe
Çevirmen: Funda Menekşe

Perde Arkası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Funda Menekşe olan ve Herdem Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 294 sayfalık Perde Arkası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Perde Arkası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Perde Arkası TIKLA PDF İNDİR !

Perde Arkası Yazarı Kimdir ?

Perde Arkası yazarı Funda Menekşe 'dır. Funda Menekşe yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Perde Arkası PDF indir oku

Perde Arkası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Herdem Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 294 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Perde Arkası TIKLA PDF İNDİR !

Perde Arkası TIKLA PDF İNDİR !

"Siz hiç kayboldunuz mu? Olduğunuz yerde dururken, çevrenizde bir hayat akıp giderken… Siz tüm yaşananlara rağmen görünmez olmayı başarıyor olmanın huzurunu hissederken kayboldunuz mu? Ben kayboldum. Bir beden ve bir ruhtan oluşmuş bu bütünlüğün insan olmasına izin vermediğim yıllar geçirdim. Kimse beni tanımasın, ben kimseyi tanımak zorunda kalmayayım istedim.

Bilinmemek ve kimse tarafından hatırlanmamak istedim..."

Ya kaybolduğunuz yerde kalmak niyetindeyken beklenmedik olaylar gelip kapınızı çalarsa…
Ferda'yı arkalarına saklandığı kitapların dünyasından gerçek dünyaya döndürecek olan olay neydi? Herkes göründüğü kadar masum ya da suçlu muydu?

Perde Arkası, gizemi, psikolojiyi ve anlatılanın arkasındaki gerçeği sorgulamayı seven herkesi olayların perde arkasına birlikte bakmaya davet ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Perde Arkası TIKLA PDF İNDİR !Perde Arkası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Perde Arkası, Funda Menekşe

Yorum Gönder