14 Şubat 2022

Kaderin Kızı Isabel Allende Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,33 TL
Yazarı: Isabel Allende
Çevirmen: İnci Kut

Kaderin Kızı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Isabel Allende olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaderin Kızı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaderin Kızı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaderin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Kaderin Kızı Yazarı Kimdir ?

Kaderin Kızı yazarı Isabel Allende 'dır. Isabel Allende yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Kaderin Kızı PDF indir oku

Kaderin Kızı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaderin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Kaderin Kızı TIKLA PDF İNDİR !
Miss Rose;sepetin içinde kapıya bırakılmış bir bebek bulur; onu alır büyütür. Adı Eliza olmuştur. Günler, aylar, yıllar hızla geçer. Büyüyüp genç kız olduğunda, Eliza da, tıpkı Miss Rose gibi, aşk acısını tadar. Büyük bir tutkuyla bağlandığı sevgilisi onu bırakıp Kuzey Amerika'ya altın aramaya gitmiştir. Dünyanın dört bir yanından, geçmişlerini geride bırakarak yeni bir yaşamın peşine düşüp bu topraklara gelen insanların pek azı, yeni bir ülkenin oluşumunda pay sahibi olurken, pek çoğu da eriyip yok olacaktır. 'Altına hücum'un yaşandığı, serüven düşkünlüklerinin altın bulmaya çalıştığı vahşi Amerika, olağanüstü çizgilerle, renklerle gözümüzde canlanır. Şili'li yazar Isabel Allende, aşkı derinlemesine çizerken, Eliza'nın kişiliğinde, yalnızlığın, arayışın erişilmez boyutlarını da gözler önüne serer. Sevdiği adamın peşinden bu yabanıl ortama gelen Eliza da olağandışı bir kadına dönüşecektir. Eliza'ya sürekli yardımcı olan Çinli bile Tao Çien ise, genç kadını, insan doğasının gizleri ve çelişkileri arasında unutulmaz bir başka yolculuğa çıkarmıştır. Tutku, bu romanın ana temasıdır. Bugüne kadar yazdığı tüm kitaplarını yayınladığımız, dünyada olduğu kadar Türkiye'de de büyük bir okur kitlesine sahip olan Isabel Allende, son yazdığı Kaderin Kızı'nda, aşk, şiddet, dostluk, umut, umutsuzluk gibi insanı insan yapan temel duyguları, romanın kahramanlarıyla birlikte.bizlere.de yaşatıyor.



Sayfa Sayısı: 403

Baskı Yılı: 2012


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Kaderin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

19.03.2015

okunmalı

harika


01.11.2001

Isabel Allende tüm kitaplarında olduğu gibi, başka dünyaların ve başka hayatların kapısını, soluksuz okunacak bir öyküyle açmış okurları için..Okurken, aşk kavramını yeniden sorgularken, yeni topraklarda yeni bir  hayat kurmanın getirdiği zorluklar adeta okuyucunun içine  işliyor.

Kaderin Kızı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Kaderin Kızı, Isabel Allende

Yorum Gönder