9 Şubat 2022

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid Necmettin Alkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,6 TL
Yazarı: Necmettin Alkan
Çevirmen: Necmettin Alkan

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Necmettin Alkan olan ve Erdem Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid Yazarı Kimdir ?

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid yazarı Necmettin Alkan 'dır. Necmettin Alkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid PDF indir oku

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Erdem Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

19. yüzyılda, dışarıda Sanayi Devrimi'ni geride bırakan Avrupalı büyük devletlerin yayılmacı siyasetleri ve sömürge hesapları, içerideyse meşrutiyetçi aydınların ihtilafları ve Batı'nın tahrikiyle ayrı bir devlet olmak için birbiri ardına ayaklanantoplulukların isyanları arasında sıkışan Osmanlı Devletini yürüttüğü akıllıca siyasetle 33 sene boyunca idare eden II. Abdülhamid; aynı zamandayenilik ve gelenek arasında bir denge kurarak toplumsal, kurumsal iktisadi ve askerî alanlarda modernleşme faaliyetleri yürütmüş, böylece Tanzimat yıllarından beri aydınların gündeminde bulunan "ahlaki değerlerden taviz vermeden teknolojide ilerlemeyi başarmak" sorununun en yoğunlukla tartışıldığı hükümdarlık yıllarında, ileride Cumhuriyet Türkiyesi'nin üzerine inşa edileceği modern altyapıyı hazırlamayı başarmıştır.

Bu kitapta Osmanlı tarihinin en çok konuşulan padişahı Sultan II. Abdülhamid'in veliahtlık ve hükümdarlık yıllarında yaşanan bütün bu siyasi, kültürel, askeri ve toplumsal gelişmeler yine onun kişiliği ve hayatı üzerinden ele alınırken, okuyucuya kısa ama oldukça doyurucu ve gerçekçi bir biyografi takdim ediliyor.

Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Gelenek ve Modernitede Denge Sultan 2.Abdülhamid, Necmettin Alkan

Yorum Gönder