14 Şubat 2022

Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar Ömer Seyfettin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,2 TL
Yazarı: Ömer Seyfettin
Çevirmen: Ömer Seyfettin

Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ömer Seyfettin olan ve Bilgi Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar TIKLA PDF İNDİR !

Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar Yazarı Kimdir ?

Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar yazarı Ömer Seyfettin 'dır. Ömer Seyfettin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Klasik türündedir.

Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar PDF indir oku

Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Bilgi Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar TIKLA PDF İNDİR !

Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar TIKLA PDF İNDİR !
Çağdaş Türk edebiyatının öncülerinden olan Ömer Seyfettin, yaşıtları gibi çalışmalarını roman üzerine değil, kendisine daha yakın bulduğu küçük hikâye türü üzerine yoğunlaştırmış, bir yandan çağdaş Türk hikâyeciliğinin ana temellerini atarken, bir yandan da özü ve anlatımıyla son derece kişisel bir hikâye evreni kurmayı başarmıştır. Ömer Seyfettin 'Bütün Eserleri' dizisinin sekizinci kitabında, yazarın çocukluk ve anılarından yararlanarak kaleme aldığı çok ünlü ve çok sevilen beş hikâyesi ile, yakın zamanlara kadar kaybolduğu sanılan ve birkaç yıl önce tekrar bulunan 'Balkan Savaşı Günlüğü' bir araya getirilmiştir.



Sayfa Sayısı: 143

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Bilgi Yayınevi Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar TIKLA PDF İNDİR !Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Klasik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türk Klasik, Falaka / Kaşağı / And / Boş İnançlar, Ömer Seyfettin

Yorum Gönder