9 Şubat 2022

Artık Fark Etmediğinde Juan Carlos Onetti Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,19 TL
Yazarı: Juan Carlos Onetti
Çevirmen: Nurhayat Çalışkan

Artık Fark Etmediğinde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Juan Carlos Onetti olan ve Alakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Artık Fark Etmediğinde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Artık Fark Etmediğinde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Artık Fark Etmediğinde TIKLA PDF İNDİR !

Artık Fark Etmediğinde Yazarı Kimdir ?

Artık Fark Etmediğinde yazarı Juan Carlos Onetti 'dır. Juan Carlos Onetti yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Artık Fark Etmediğinde PDF indir oku

Artık Fark Etmediğinde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Alakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Artık Fark Etmediğinde TIKLA PDF İNDİR !

Artık Fark Etmediğinde TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Bazen Don Chon diye çağırırdı beni, kimi zamansa patroncuk. Bazen de sarışın kız anılarımı kurcalamaya gelirdi. Hikâyeler anlatmamı isterdi, ben de birkaç bozukluk verip fevkalade yalanlar anlatırdım ona.

Karısı tarafından terk edilen, hayatla çok da bağı kalmamış bir adamın, gazetede gördüğü "İhtirasları hiçbir sınır tanımayan ve seyahat etmeye hazır bir adam için iş telifi" ilanıyla hayatının yönü bir anda değişir. Olduğu yerden çok uzaklara giderek, bilmediği yaşamlara, ilkel şartlara, ensest ilişkilere şahit olur. Büyük usta Onetti'nin Artık Fark Etmediğinde'sini elinizden bırakamayacaksınız.
Artık Fark Etmediğinde TIKLA PDF İNDİR !Artık Fark Etmediğinde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Artık Fark Etmediğinde, Juan Carlos Onetti

Yorum Gönder