14 Şubat 2022

Annem Gülüyor Chantal Akerman Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Chantal Akerman
Çevirmen: Aysel Bora

Annem Gülüyor indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Chantal Akerman olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, 192 sayfalık Annem Gülüyor eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Annem Gülüyor ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Annem Gülüyor TIKLA PDF İNDİR !

Annem Gülüyor Yazarı Kimdir ?

Annem Gülüyor yazarı Chantal Akerman 'dır. Chantal Akerman yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Annem Gülüyor PDF indir oku

Annem Gülüyor indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, 192 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Annem Gülüyor TIKLA PDF İNDİR !

Annem Gülüyor TIKLA PDF İNDİR !

Natalia Akerman Polonyalı bir Yahudi, holokostta tüm yakınlarını kaybettiği Auschwitz kampından sağ kurtulduktan sonra Brüksel'de, başından geçen o korkunç felaketi anmaktan özellikle kaçınarak iki kız yetiştirmiş bir anne. O kızlardan biri de, 2015'te kendi isteğiyle aramızdan ayrılan tanınmış yönetmen, video ve enstalasyon sanatçısı Chantal Akerman. Aralarındaki derin bağ, konuşulamayanın gölgesinde giderek budaklanırken bunun etkileri Akerman'ın kendi iç dünyasından işlerine de yansır. 2014 yılında kaybettiği ve ardından ağır bir bunalım geçirdiği annesiyle ölmeden önce yaptığı video filmi No Home Movie'nin aynı zamanda yönetmenin son çalışması olması, anlaşılan o ki rastlantı değil.

Sağlığı kötüleşerek bakıma muhtaç hale gelen annesinin yokluğu fikriyle yüzleşmeye çalışan Akerman, zihninde ve bedeninde yer etmiş, yuva yapmış insanları hatırlayarak döndüğü özünden, evinden dışarı ancak yazıya tutunarak çıkabiliyor: filmlerden kareler ve aile fotoğraflarıyla bezeli bir "özkurmaca"yla.

(Tanıtım Bülteninden)

Annem Gülüyor TIKLA PDF İNDİR !Annem Gülüyor TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Annem Gülüyor, Chantal Akerman

Yorum Gönder