22 Aralık 2021

Vasatlar İçin Peri Masalları Boris Vian Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Boris Vian
Çevirmen: Boris Vian

Vasatlar İçin Peri Masalları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Boris Vian olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Vasatlar İçin Peri Masalları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vasatlar İçin Peri Masalları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vasatlar İçin Peri Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Vasatlar İçin Peri Masalları Yazarı Kimdir ?

Vasatlar İçin Peri Masalları yazarı Boris Vian 'dır. Boris Vian yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Vasatlar İçin Peri Masalları PDF indir oku

Vasatlar İçin Peri Masalları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vasatlar İçin Peri Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Vasatlar İçin Peri Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Boris Vian'ın nekahet dönemindeki eşi Michelle'i oyalamak için yirmi üç yaşında kaleme aldığı bu küçük anlatı, iyimserliği ve eğlencesiyle bu edebi dehanın gelecekteki metinlerinin habercisi sayılır.
Absürd ve tuhaf kahramanlarla dolu bir peri masalı anlatıyor Boris Vian. Bir yandan gerçek ile gerçekdışı arasındaki çizgilerin bulanıklaştığı fantastik bir dünya kurarken, öte yandan da hatasının hazzına kapılmış vasatları ironinin kılıcından geçiriyor.Vian ve arkadaşı Bimbo' nun çizimleriyle masal sever büyüklere, Vian seven Vian ve arkadaşı Bimbo' nun çizimleriyle masal sever büyüklere, Vian sevenherkese...

(Tanıtm Bülteninden)

Vasatlar İçin Peri Masalları TIKLA PDF İNDİR !Vasatlar İçin Peri Masalları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Vasatlar İçin Peri Masalları, Boris Vian

Yorum Gönder