28 Kasım 2021

Roger Ackroyd Cinayeti Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,25 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Roger Ackroyd Cinayeti indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Roger Ackroyd Cinayeti eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Roger Ackroyd Cinayeti ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Roger Ackroyd Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

Roger Ackroyd Cinayeti Yazarı Kimdir ?

Roger Ackroyd Cinayeti yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Roger Ackroyd Cinayeti PDF indir oku

Roger Ackroyd Cinayeti indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Roger Ackroyd Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

Roger Ackroyd Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

King's Abbot köyündeki sakin yaşam bir anda altüst olur. Dul bir kadının şüpheli ölümü asılsız dedikodulara yol açar. Köy, kadının ilk kocasını öldürdüğü, bu yüzden şantaj kurbanı olduğu ve Roger Ackroyd'la gizlice nişanlandığı söylentileriyle çalkalanmaktadır. Ackroyd cinayete kurban gidince tüm şüpheler ev halkına odaklanır. Emekliye ayrılan ve sakız kabağı yetiştirmek için King's Abbot köyüne yerleşen Hercule Poirot, istemeden de olsa cinayeti incelemeye başlar ve şeytani bir zekâya sahip katili yakalamaya çalışır.

(Tanıtım Bülteninden)

Roger Ackroyd Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

09.11.2020

Roger Ackroyd

Güzele benziyor, bir Agatha Christie hayranı olarak okumayı düşündüğüm kitaplardan biri...


13.04.2020

güzel

Agathanın en güzel üçüncü kitabı bence. on küçük zenci ve doğu ekspresinde cinayetten sonra. kurgusu ve gelişimi gerçekten takdire şayan.pişman olmazsınız.


13.04.2020

İlk Agatha Christie romanım

Bundan 35 sene kadar önce ilk okuduğum Agatha Christie romanıydı. Sonra hemen hemen bütün kitaplarını okudum ama bir numaram hep bu kitap oldu. Muhteşem finali hala aklımda....

Roger Ackroyd Cinayeti TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Roger Ackroyd Cinayeti,

Yorum Gönder