28 Kasım 2021

Bir Dinozorun Gezileri Mina Urgan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 20,8 TL
Yazarı: Mina Urgan
Çevirmen: Mina Urgan

Bir Dinozorun Gezileri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mina Urgan olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Dinozorun Gezileri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Dinozorun Gezileri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Dinozorun Gezileri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Dinozorun Gezileri Yazarı Kimdir ?

Bir Dinozorun Gezileri yazarı Mina Urgan 'dır. Mina Urgan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Bir Dinozorun Gezileri PDF indir oku

Bir Dinozorun Gezileri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Dinozorun Gezileri TIKLA PDF İNDİR !

Bir Dinozorun Gezileri TIKLA PDF İNDİR !
Mina Urgan Bir Dinozorun Anıları'nı yazarken kitabının bu kadar çok okunacağını hiç beklemiyor, "Benim gibi bir kocakarının hayatını kim merak eder ki..." diyordu.

Ama öyle olmadı. Yüzbinlerce kişi bu ufak tefek, beyaz saçlı, sigara içen, cesur, komünist ve ateist olduğunu televizyon ekranlarında söyleyen İngiliz Edebiyatı profesörünün anılarını okudu ve kendiyle alay etmeyi bilen bu zeki kadını çok sevdi.

Çünkü o, Türkiye aydınının sıcak ve zeki dilidir. Samimi bir düşünce sahibinin, aykırı da olsa, tüm kesimler tarafından kucaklanacağının kanıtıdır.

Türkiye şimdi de onun yeni kitabı 'Bir Dinozorun Gezileri' ile yeryüzünde keyifli ve uygar bir yolculuk yapacak. 'Dinozorca' yani az parayla, tadını çıkarmayı ve insanları tanımayı hedefleyerek yapılmış bu gezileri gülümseyerek okuyacak, okurken düşünecek, yeryüzünü ve kendini tanıyıp öğrenecek, sevecek.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 282

Baskı Yılı: 2016


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 242

Baskı Yılı: 2002


Dili: Türkçe
Yayınevi: Yapı Kredi Yayınları Bir Dinozorun Gezileri TIKLA PDF İNDİR !

20.09.2020

mükemmel

Mina Urgan sevgim tartışılmaz. Gezilerinde anlattığı yerlere o dönemin penceresinden bakma fırsatı da sağlıyor. Hele ki aynı şehirleri/ülkeleri gezme fırsatınız olmuşsa okuması çok daha keyifli hale geliyor.


14.07.2019

Etkileyici

Kitabı okurken öyle güzel hissettim ki, etkileyici


20.04.2019

muhteşemdi..

Okuduğum ilk gezi kitabıydı fakat sonuncusu olmayacak. Mina Urgan öyle güzel bir dille öyle samimi, açık bir dil kullanıyor ki adeta onunla geziyor ve yaşadıkları size anlık duygular yaratıyor. Okumak isteyenler kesinlikle düşünmeden almalı ve okumalı.

Bir Dinozorun Gezileri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Bir Dinozorun Gezileri, Mina Urgan

Yorum Gönder