21 Kasım 2021

Bir Bilim Adamının Romanı Oğuz Atay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,75 TL
Yazarı: Oğuz Atay
Çevirmen: Cahit Arf

Bir Bilim Adamının Romanı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Oğuz Atay olan ve İletişim Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Bir Bilim Adamının Romanı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Bir Bilim Adamının Romanı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Bir Bilim Adamının Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bilim Adamının Romanı Yazarı Kimdir ?

Bir Bilim Adamının Romanı yazarı Oğuz Atay 'dır. Oğuz Atay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Bir Bilim Adamının Romanı PDF indir oku

Bir Bilim Adamının Romanı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İletişim Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Bir Bilim Adamının Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Bir Bilim Adamının Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Oğuz Atay'ın hocası İTÜ İnşaat Fakültesi profesörlerinden Mustafa İnan'ın hayatının roman kurgusuyla anlatıldığı Bir Bilim Adamının Romanı, 1975 yılında Bilgi Yayınları tarafından yayımlanmıştır. Bir Bilim Adamının Romanı özet olarak Mustafa İnan'ın yoksulluk içerisinde başlayan hayatının dünyanın en güzel unvanı olan "bilim adamı"nı hak edişindeki müthiş hikaye anlatılmaktadır. Bir Bilim Adamının Romanı ana fikri ne kadar zorluk içerisinde yaşanılsa da ahlakî değerlerden ve özünden hiçbir şey kaybetmeden nasıl başarıya ulaşılabileceği şeklinde özetlenebilir.

Milli Eğitim Bakanlığı'nın okullara tavsiye ettiği eser, İletişim Yayınları'nın özenli çalışmasıyla okurları etkilemeye devam ediyor.

Bir Bilim Adamının Romanı TIKLA PDF İNDİR !

23.10.2020

Tavsiye

Mükemmel bir kitap özellikle mühendislerin okumasını tavsiye ederim.


21.10.2020

Her kütüphanede olması gereken bir kitap

Kesinlikle okunması gerekiyor, akıcı bir dilde yazılmış Mustafa İnan hayatı


20.07.2020

Bir yaşam öyküsü ...

Her kesimden ve yaştan insanın okuyup örnek alması gereken bir yaşam öyküsü; herkesin anlayabileceği, okurken kendini bulacağı, zaman zaman hırslanacağı, kaptıracağı şahane bir Oğuz Atay dili.....

Bir Bilim Adamının Romanı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Bir Bilim Adamının Romanı, Oğuz Atay

Yorum Gönder