29 Ekim 2023

Şu Halde Nur Kıpçak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,0 TL
Yazarı: Nur Kıpçak
Çevirmen: Nur Kıpçak

Şu Halde indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nur Kıpçak olan ve Şule Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Şu Halde eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Şu Halde ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Şu Halde TIKLA PDF İNDİR !

Şu Halde Yazarı Kimdir ?

Şu Halde yazarı Nur Kıpçak 'dır. Nur Kıpçak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Şu Halde PDF indir oku

Şu Halde indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Şule Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Şu Halde TIKLA PDF İNDİR !

Şu Halde TIKLA PDF İNDİR !
Bir ayna. Bir görüntü. Her anlatılan hâl bu ikisi arasındaydı; her yaşanan bu ikisi. Anahtarı avucumuza emanet edip bizi bir eşiğe götürüyor Nur Kıpçak. O eşikte yansımaları ve bütün gerçekliğiyle bizi bekleyen bir dünyaya davet ediyor. Geçiş biletimiz avucumuzda on yedi parçaya bölünen o anahtar. Her biri bir hâle dönüşüyor, bir labirente.


Nur Kıpçak'ın ilk öykü kitabı Şu Halde, bir öykü kitabından fazlası; imgeleri, katmanları, dil zenginliği ve alışılagelmeyen örgüsüyle. Öykülerin on yedisi tekmili birden bir insan ediyor. Bir insanla tanışmak, onu anlayıp çözmek kadar güç bir işe davet ediyor bizi. Yazarın dizdiği sözcükler gibi dizilmeye ve bu eşikte "Senin karşında her şey olabilirim," demeye geldiniz demek. Kendinizden kendi içinize yapacağınız yolculuğa hoş geldiniz şu halde!
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 86

Baskı Yılı: 2014


Dili: Türkçe
Yayınevi: Şule Yayınları Şu Halde TIKLA PDF İNDİR !Şu Halde TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Şu Halde, Nur Kıpçak

Yorum Gönder