26 Eylül 2023

Hill William Scott Mcclanahan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Scott Mcclanahan
Çevirmen: Scott Mcclanahan

Hill William indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Scott Mcclanahan olan ve Köpenick yayınevinin yayınlamış olduğu, 247 sayfalık Hill William eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hill William ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hill William TIKLA PDF İNDİR !

Hill William Yazarı Kimdir ?

Hill William yazarı Scott Mcclanahan 'dır. Scott Mcclanahan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Hill William PDF indir oku

Hill William indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Köpenick yayınevi tarafından yayınlanan, 247 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hill William TIKLA PDF İNDİR !

Hill William TIKLA PDF İNDİR !

"McClanahan'ın sade kalemiyle yazdığı hararetli hülyalar okura öyle hızlı nüfuz ediyor ki okurken yavaşlamak hızlı bir treni kapı stopajıyla durdurmak kadar imkânsız."

Hill William'ı okumaya başlamak sabah erken saatte, otoyolda giderken çocukluktan kalma bir şarkıyı radyoda dinlemek gibi. Yazarın dili oldukça yalın ve vurucu. Taşrada büyümüş bir çocuğun hayal kırıklarına, umutlarına, inandıklarına ve çocukluğunun orta yaşlarına yansımasına eşlik ederken insanın iniş, çıkışlarının ne kadar ortak olduğuna tanıklık edeceksiniz.

(Tanıtım Bülteninden)

Hill William TIKLA PDF İNDİR !Hill William TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Hill William, Scott Mcclanahan

Yorum Gönder